reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Jesteśmy :)

Mamy 1/2kg żywej wagi, zdrowe serce, wątrobę, obie nerki, ładne przepływy, dużo wody (15cm) i nadal jesteśmy dziewczynką :)

A ja niestety mam cukrzycę ciążową (na razie niską) jutro idę na szkolenie, glukometr i paski kupione... miałam 145 cukru przy obciążeniu 75g.
Dobrze że to tylko 4 miesiące :) ja jestem ŁASUCH!
Congrats dla córy :) Cukrzycy stawisz czoło :evil: Tylko szkoda tych słodyczy, szkoda...

reklama
Passingby, spoko luz!!! Słodycze są nie aż takie dobre:baffled:... W każdym razie niektórzy tak mówią...:dry:.... Ważne że córuchna piękna, zdrowa i w ogóle:tak::-D. GRATULACJE!!!

Jesteśmy :)

Mamy 1/2kg żywej wagi, zdrowe serce, wątrobę, obie nerki, ładne przepływy, dużo wody (15cm) i nadal jesteśmy dziewczynką :)

A ja niestety mam cukrzycę ciążową (na razie niską) jutro idę na szkolenie, glukometr i paski kupione... miałam 145 cukru przy obciążeniu 75g.
Dobrze że to tylko 4 miesiące :) ja jestem ŁASUCH!

Passingby gratuluję !!!!

PS PYTAŁAM JAK MASZ NA IMIĘ .....

Gieoska bylysmy w tym samym czasie na glukozie :) ja mam dzisiaj wyniki :) ale mi pobierali krew na szczescie dwa razy bo drugiej godziny bym nie wysiedziala :) potem bylo tylko jedzenie i spaaaaanie :)

reklama
a czemu dopiero wponiedzialek bedziesz na forum..to w domku nie masz netu??
niestety :( nad czym ubolewam... ale mamy z mezem umowe ze jak bede juz w domu to bede miec neta.... na razie 8 godzin w pracy mi wystarcza a placic 100 zl/miesiecznie nie ma sensu... ale jak pojde na l4 i macierzynskie to i bede miec neta :) wiec bede z Wami na biezaco :)

Do góry