katarzyna1983
Fanka BB :)
ja już po wizycie i usg. Maluszek rośnie i nic mu nie jest. Chociaż troszkę mało urósł bo z tego co wymierzył lekarz na usg to jest 19,1 tc według główki, ale nóżki już ma dłuższe bo 19,5tc ) powiedział mi żebym zaczęła się przyzwyczajać do tego że będę miała coraz niższe wyniki morfologi, bo to podobno norma ) a w 30 tc to już zwykle są najgorsze. Następną wizytę mam dopiero po usg3d czyli pewnie koło 5 sierpnia, ale to już w zwykłej przychodni gdzie on też przyjmuje żeby pooglądać dzidzie na lepszym sprzęcie. Badał mnie też pierwszy raz podczas ciąży ginekologicznie i powiedział że wszystko ok. Bałam się tylko że złapałam jakieś bakterie albo grzybka, ale na szczeście wszystko oki. Mój M. tylko niezadowolony że nie widać było płci bo dzidzi spało i nie chciało się obudzić. Ale za 3 tygodnie będzie już na pewno wiadomo na usg3d
Niunias wy juz po )) teraz bedziecie czekac i odliczac te 3 tygodnie )) Ja ide z nastawieniem ze bedzie sie za bardzo wiercic albo ze na sprzecie babka nie wypatrzy bo w gabinecie ma u siebie slaby... Ale moj bobas jak tylko sie klade zaczyna kopac wiec spac raczej nie powinien :-) Wczoraj znowu impreze w nocu urzadzal... tak mamusie skopac ;-)