reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

ja tez chce strzelca....:tak:ale chyba nie dsa rady bo mam porod obliczony co do dnia...hehehe..jezeli juz to u mnie moze tylko urodzic sie szybciej...nie mydle se oczu ze przenosze ciaze o tydzien...hihihi:-D:-D:-D

reklama
Klaudzia to czekamy - my tez dzisiaj jedziemy :D chce byc pierwsza w kolejce aby sie nie spieszyla i nie byla przemeczona :) Napisze w poniedzialek co i jak :)
bede trzymac kciuki ale na pewno u Was bedzie ok :)

ja o 10 mam wizytę u gina i już się troszkę denerewuje czy z maluszkiem wszystko oki. Nie widziałam go już ponad miesiąć :)) wiem że może troszkę przesadzam bo niektóre z nas mają tylko trzy usg przez całą ciąże, ale ja miałam do tej pory co 3 tygodnie więc teraz dla mnie to dłuższy odstęp czasu.

Czekamy na wieści w takim razie.Na pewno wszystko w porządeczku. Uwielbiam usg gapię sie w ten monitor jak opętana:-Di chciałoby się leżec i patrzeć, patrzeć na dzidzi:-) a tu inne pacjentki niestety w kolejce....

ja o 10 mam wizytę u gina i już się troszkę denerewuje czy z maluszkiem wszystko oki. Nie widziałam go już ponad miesiąć :)) wiem że może troszkę przesadzam bo niektóre z nas mają tylko trzy usg przez całą ciąże, ale ja miałam do tej pory co 3 tygodnie więc teraz dla mnie to dłuższy odstęp czasu.
na pewno bedzie wszystko w porzadku :) daj znac jak bedziecie w domku :) my dopiero po 16tej :( ale o 13.30 juz wyjezdzamy aby koczowac tam od 15.30 :)

Mamy usg o 11:30, w końcu!:-) Ale oczywiście ja jak zwykle się denerwuję(nie celowo, ale nie umiem nad tym zapanować i mi nie dobrze...:dry:), że zobaczę moją kruszynkę. Nie śpie już od 6:00 rano, bo mi się śniło, że zaspałam na to usg i chciałam zadzwonić po brata, złapałam za telefon i przystawiłam do ucha...To we śnie, a w rzeczywistości tak sobie przywaliłam że od razu się obudziłam :-) Same widzicie, paranoja:cool2:

reklama
Do góry