troszke martwi mnie to co powiedział moj lekarz bo tak jak napisałam wczesniej to powiedział ze ułożenie dowolne jak robi usg bo mały sie wierci, a widze ze Wy tu juz tak konkretnie piszecie jak Wasze malenstwa sa ułożone.... Nie wiem może musze dopytac.....
reklama
olica dobrze że Twój mały wielkolud jest cały i zdrowy
) a czemu powtarzasz badania?? jakieś złe wyniki?? No to Twój mężuś będzie miał niespodziankę.
Ja jutro idę na usg połówkowe i mój M miał iśc ze mną ale musi zostać w pracy
(
Ja jutro idę na usg połówkowe i mój M miał iśc ze mną ale musi zostać w pracy
R
rouż
Gość
nie martw sie, wszystko w porzadku! Moj synus tez sie ciagle wierci i przemieszcza. Maja nasze dzieci na to czas, a do 33tc wszystko sie moze jeszcze zmienic, a to jak jest ulozone w 33tc jest bardzo wazne.troszke martwi mnie to co powiedział moj lekarz bo tak jak napisałam wczesniej to powiedział ze ułożenie dowolne jak robi usg bo mały sie wierci, a widze ze Wy tu juz tak konkretnie piszecie jak Wasze malenstwa sa ułożone.... Nie wiem może musze dopytac.....
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja mam jutro wizyte i usg mam nadzieje ze wreszcie dowiem sie o płeć a osttanio robilam wyniki i powiem wam ze starsznie mi spadły!!! eh ... ciekawe co na to lekarz
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kasiula mi też sięwyniki pogorszyły, ale ja zwalam wszystko na to że to przez chorobę
ja nei chorowalam wiec nie wiem czemu odzywiam sie tak samo ciagle nie przemęczam sie wiec nie wiem... jedyne co to zgaga mi obrzydza wiekszosc posiłków i moze temu ...
Kochane, nasze dzieciaczki są jeszcze malutkie i będą się kręciły, raz będą główką raz pupką do dołu
Nie ma sie co martwić.
A jak macie łożyska ?
Mi lekarz powiedział że moje zagnieździło sie Z PRZODU, wiec mam od strony brzucha.
Przez to nie czuję dobrze ruchów dziecka ( tzn w środku je czuje ale jak reke przyłożę- to juz nie bo ruchy są tłumione przez łożysko.
A Wy dobrze czujecie ?
A jak macie łożyska ?
Mi lekarz powiedział że moje zagnieździło sie Z PRZODU, wiec mam od strony brzucha.
Przez to nie czuję dobrze ruchów dziecka ( tzn w środku je czuje ale jak reke przyłożę- to juz nie bo ruchy są tłumione przez łożysko.
A Wy dobrze czujecie ?
reklama
laparada
Fanka BB :)
ja mam dokłądnie to samo, ale lekarz powiedział, że na tym etapie to nie ma czym się przejmować. powiedział, że to jeszcze siedem razy może się zmienić...Dziewczyny, mam pytanko. Na usg połówkowym lekarz powiedział, że moja dzidzia jest w położeniu miednicowym, czyli nóżki i pupa w dole a główka na górze. Czyli jakby siedział pionowoTo było w 21 tygodniu, a ciekawa jestem jakie jest u was położenie płodu. Koleżanka, która jest na tym samym etapie ciąży ma dzidzię w położeniu podłużnym główkowym, czyli takim jak do prawidłowego porodu, główką w dół. Czekam na wasze opisy
)))
ale powiedział również, że jeśli to tak zostanie to nie mam co myśleć nawet po porodzie naturalnym...