Jestem po KTG i usg... Na poród się nie zapowiada. Do 20 mam spokojnie chodzić, a później - okaże się co dalej. Jak to ujęła Pani doktor: może to być jutro a równie dobrze 22... Mała szaleje - na KTG w ciągu pół godziny 31 ruchów!!!!! Miałam jeden skurcz 50%, który trwał około 2 minut. Od poniedziałku codziennie mam się stawiać na KTG.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziunka , natalunia ...
niestety musicie poczekać jeszcze trochę....
oby nie za długo;-) ale miejmy nadzieję że będzie wszystko ok...
ja się zastanawiam co ze mną.... ale nie chce mi się rozpisywać... jutro termin....
więc poczekam
niestety musicie poczekać jeszcze trochę....
oby nie za długo;-) ale miejmy nadzieję że będzie wszystko ok...
ja się zastanawiam co ze mną.... ale nie chce mi się rozpisywać... jutro termin....
więc poczekam
dziubasek08
Fanka BB :)
mnie dziś minął kolejny termin )) w poniedziałek miałam termin z OM a dziś z USG! a ja siedzę i kabanosy wcinam!!!
E
etna36
Gość
Mam nadzieję, że do 43. to już nie dotrwam
ja to jestem ciekawa co bedzie za opis pod suwaczkiem jak bedzie 43 t
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
trzeba poczekać.... hehe,mnie dziś minął kolejny termin )) w poniedziałek miałam termin z OM a dziś z USG! a ja siedzę i kabanosy wcinam!!!
tylko się nie przejedz za bardzo ;-)
Witam kobitki!!! Dziś byłam u gina i okazało się, że już pojawiły sie skurcze na KTG i że jest rozwarcie na jeden palec... Czy to znaczy, że to kwestia kilku dni czy tez można dłużej chodzić? Jakoś mi nic nie powiedział a ja ciapa też się nic nie zapytałam...
dziubasek08
Fanka BB :)
niektóre dziewczyny mają tak, że szyjka rozwiera się przez jakiś czas i dopiero następuje poród. IzaBK chodziła około 2 tygodni z 2 cm rozwarciemWitam kobitki!!! Dziś byłam u gina i okazało się, że już pojawiły sie skurcze na KTG i że jest rozwarcie na jeden palec... Czy to znaczy, że to kwestia kilku dni czy tez można dłużej chodzić? Jakoś mi nic nie powiedział a ja ciapa też się nic nie zapytałam...
a niektóre są zamknięte i jak szyja zaczyna sie rozwierać to za parę godzin poród. Nie ma reguły, niestety
ja to jestem ciekawa co bedzie za opis pod suwaczkiem jak bedzie 43 t
No Malinie już to nie grozi. Prawdopodobnie jutro wywołują )))
jak mi minął termin, a suwaczka jeszcze nie zmieniłam, to pisało cały czas "dziś urodziny Twojego dziecka" :-)ja to jestem ciekawa co bedzie za opis pod suwaczkiem jak bedzie 43 t
reklama
ja mam rozwarcie na 3cm od ok 20pazdziernika i co nic sie nie dzieje:-(wiec nie ma reguly...u Ciebie moze to byc kwestia dni a mozesz przenosic tj ja:-(Witam kobitki!!! Dziś byłam u gina i okazało się, że już pojawiły sie skurcze na KTG i że jest rozwarcie na jeden palec... Czy to znaczy, że to kwestia kilku dni czy tez można dłużej chodzić? Jakoś mi nic nie powiedział a ja ciapa też się nic nie zapytałam...