malina1979
;)
Cóż, pragnę zauważyć, że 40 tydzień również musi stanąć w kolejce ze 41 i co ważniejsze 42 tygodniem ciąży!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak, moje uszanowania ZWLASZCZA dla 42 :-)Cóż, pragnę zauważyć, że 40 tydzień również musi stanąć w kolejce ze 41 i co ważniejsze 42 tygodniem ciąży!
Mam nadzieję, że do 43. to już nie dotrwam
No właśnie właśnie o to chodzi że Wy to macie już tuż tuż i możecie się spodziewać w każdej chwili a ja i Lotka niestety nie mamy co liczyć na to że dziś, jutro czy za kilka dni zobaczymy nasze upragnione maleństwa:-( I to w tym wszystkim jest najgorsze:-(
u mnie 1 dzień po terminie i też nie czuję nic specjalnegoJa to mam wrazenie ze tez nie mam sie czego spodziewac w najblizszych dniach, a to juz drugi dzien po terminie
u mnie 1 dzień po terminie i też nie czuję nic specjalnego
Brak słów... przeciez trzeba sprawdzac jak maleństwo w srodku sie ma... jak łożysko, wody itd....Wrocilam z ktg i jestem wsciekla
Nawet nie zobaczylam mojego lekarza na oczy. A mialam tyle pytan. Polozna mnie tylko podlaczyla pod ktg (z ktorym musialam walczyc by uslyszec tetno dziecka, bo ona nawet porzadnie go nie znalazla i tak pol godziny w dziwnych pozycjach;-)), potem kazala mi wyjsc, a jak zawolala to powiedziala "ktg w porzadku, tu jest zwolnienie do 16-tego, wtedy prosze przyjsc znowu, do widzenia". Zglupialam normalnie, bo myslalam ze gin poswieci ta chwilke i sprawdzi chociaz co sie dzieje w srodku Tak przynajmniej bylo w pierwszej ciazy, wtedy mialam innego gina i on za kazdym razem po ktg mnie badal... no ale nic, czuje ze jestem dalej niz blizej