madziek
listopadówka 2009 :)
My to chyba sobie reke mozemy podac, bo ja mam te same odczucia![]()
Może w tym samym czasie urodzimy;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My to chyba sobie reke mozemy podac, bo ja mam te same odczucia![]()
No to u mnie podobnie, ale mi wierci się parę dni, bolą mnie plecy, stopy i dłonie puchną i spać po nocach normalnie też nie mogę. A i od wczoraj tak mnie suszy, jak na jakimś zaje...tym kacu.madziek nie wiem kiedy zaczela tam wlazic 2 tygodnie temu mialam spotkanie z polozna i jeszcze nie wlazila tam bo mam w papierach ze 'free' a teraz taka niespodzianka 3/5 (tu mamy 5 stopni) ale od jakiegos czasu bola mnie nogi, plecy w krzyzu i biodra ze nawet spac czasami w nocy nie moge a czuje czasem jak dzidzia tam brnie glebiej i wtedy okropnie boli (taki klujacy przerazliwy bol trwa to po pare sekund) i chodze jak kaczka
mam nadzieje ze troche pomoglam...;-)
No to u mnie podobnie, ale mi wierci się parę dni, bolą mnie plecy, stopy i dłonie puchną i spać po nocach normalnie też nie mogę. A i od wczoraj tak mnie suszy, jak na jakimś zaje...tym kacu.
natalunia niestety sezon infekcji się zaczął, pełno ludzi kichających, prychających................ Kuruj się, kuruj![]()
Ja odebrałam wyniki posiewui jak się okazało nie goszczę żadnego paciorkowca![]()