reklama
Ja też mam tylko 1 kg więcej, powiedziałam ginowi, że się martwię tym, a on na to: " o rany, tego jeszcze nie słyszałem, żeby kobita martwiła się, że jest szczupła... " i się roześmiał. No to przestałam się przejmować ;-)ja mam tylko 1kg więcej.... ale lekarz nic mi nie powiedział że za mało....
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tylko że ja za 2 dni będę w 20tc.....Ja też mam tylko 1 kg więcej, powiedziałam ginowi, że się martwię tym, a on na to: " o rany, tego jeszcze nie słyszałem, żeby kobita martwiła się, że jest szczupła... " i się roześmiał. No to przestałam się przejmować ;-)
Ja w 18-tym, więc niewielka różnica. Gin powiedział, że jeszcze przyjdzie czas kiedy będę się martwić, że tyję :-)tylko że ja za 2 dni będę w 20tc.....
Dziewczyny, czy któraś z Was miała test potrójny ? A jeśli tak, to jakie wyniki ?
Ja się zastanawiam po co lekarz kazał mi robić potrójny skoro NT i test podwójny wyszły ok. A teraz wysłał mnie jeszcze na 3d. Bo mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża?
Ja się zastanawiam po co lekarz kazał mi robić potrójny skoro NT i test podwójny wyszły ok. A teraz wysłał mnie jeszcze na 3d. Bo mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Dziewczyny, czy któraś z Was miała test potrójny ? A jeśli tak, to jakie wyniki ?
nie jestem pewna ale słyszałam że koło czterdziestki jest największe zagrożenie urodzenia chorej dzidzi.... i robi się wtedy dokładne badania...
ale tobie do 40 to jeszcze dużo brakuje
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Nie śpię już od 6, przewracam się z boku na bok . Dziś wielki dzień- usg połówkowe i powinnam poznać płeć maleństwa:-) a wizytę mam dopiero na 20 ciekawe jak zająć sobie czas . Dam znać dziś jeszcze , albo jutro z rana co tam gin powiedział nam. Liczę na dziewczynkę chociaż mam takie przeczucie , ze to będzie synuś.
Co do wagi to przytyłam 2,5 kg i martwiłam się , że coś nie tak , ale lekarz stwierdził, że jest to bardzo indywidualna sprawa i nie ma co uogólniać więc już się nie martwię :-)
Co do wagi to przytyłam 2,5 kg i martwiłam się , że coś nie tak , ale lekarz stwierdził, że jest to bardzo indywidualna sprawa i nie ma co uogólniać więc już się nie martwię :-)