Gratulacje serdeczne Babeczki! Wszystkich synków i córeczek Kochane, oby tylko dobre wieści ;-) U mnie wszyscy się ciesza i szukamy intensywnie imienia dla naszej córeczki. Nastawialismy się na Grzesia ;-) A tu cipeczka i przed nami poszukiwania tego jedynego imienia
reklama
B
Bura
Gość
Heh mam taki sam problem - tylko podwójny! :-) Też się nastawiałam na chłopaków!U mnie wszyscy się ciesza i szukamy intensywnie imienia dla naszej córeczki. Nastawialismy się na Grzesia ;-) A tu cipeczka i przed nami poszukiwania tego jedynego imienia
20 tydzień ciąży ť Kalendarz ciąży ť 20 tydzień ciąży ť Ciąża i poród
z tego co tu pisze, moja dzidzia jest większa iż norma. a na innych stronach pisze że powinno mieć około 20 cm. nic już nie rozumiem
za dwa tygodnie dowiem sie od lekarza ... nie ma co sie martwić za dużo
z tego co tu pisze, moja dzidzia jest większa iż norma. a na innych stronach pisze że powinno mieć około 20 cm. nic już nie rozumiem
R
rouż
Gość
Sama widzisz, te pomiary sa tylko OKOLO!!!Glowa do gory!!! Jest dobrze!!!20 tydzień ciąży ť Kalendarz ciąży ť 20 tydzień ciąży ť Ciąża i poród
R
rouż
Gość
Gratuluje coreczek!Ale po po kolei: będę miała dwie CÓRECZKI :-):-) Są duże, rozwijają się prawidłowo, co najważniejsze symetrycznie. Wszystkie parametry sa w normie.
Dostałam Fenoterol na te moje skurcze, ale malutką dawkę na próbę - jak będzie mi serducho wariowało, to mam odstawić. Mam też pilnować, jak często pojawiają się te skurcze, jak będą co 10 minut, to mam się zgłosić do szpitala.
Szyjka jest w porządku, ale lekarz powiedział, że pewnie w końcu zacznie się skracać i niewykluczone, że będę miała założony pesar. Zobaczymy. Nie będę już dostawała zastrzyków (hura!), ale znów mam brać Luteinę dopochwowo (odstawiłam prawie 3 tyg temu). Następna wizyta za 3 tygodnie. Ale się cieszę
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Heh mam taki sam problem - tylko podwójny! :-) Też się nastawiałam na chłopaków!
Ja dla dziewczynek to chyba setke imion bym miala. :-):-) Oczywiscie nie tylko Polskie imiona w moim przypadku bo moge sobie pozwolic na zagraniczne imie mieszkajac w Anglii na stale.
A dla chlopcow to moze z 5 maksymalnie a z tego tylko 3 ktore by naprawde mi sie podobaly.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Babeczki!
OGROMNE GRATULACJE DOBRYCH WIEŚCI - SYNECZKÓW, CÓRECZEK, I POZYTYWNYCH WYNIKÓW :-)
Ja od wczoraj nie potrafię przestać myśleć o naszej córuni, a wydawało mi się że bardziej intensywnie już nie można...
OGROMNE GRATULACJE DOBRYCH WIEŚCI - SYNECZKÓW, CÓRECZEK, I POZYTYWNYCH WYNIKÓW :-)
Ja od wczoraj nie potrafię przestać myśleć o naszej córuni, a wydawało mi się że bardziej intensywnie już nie można...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
to jest możliwe że będzie drobnym dzieckiem bo ty byłaś drobna...tylko sie martwimy bo dzidziuś bardzo malutki - ma tylko 167 mm ... jak na prawie 21 tydzień ciąży to malutki też nasz skarbuś ... ale peniska ma okazałego - Pani doktor od razu go znalazła i powiedziała - it's a boy !!
czy to możliwe, ze jeśli ja się urodziłam malutka ( ważyłam tylko 2700) to moje dzidzi też będzie malutkie?
... a po 2 to zazdroszczę.... bo mi tutaj nie chcieli powiedzieć co będę mieć.... muszę czekać na wizytę u polskiego gina.... no cóż.... to już tylko kilka dni
no i oczywiście gratuluję synka......
gratuluję córeczek i dobrych wyników....No to teraz moja kolej - właśnie wróciłam od gina.
Wyczekałam się straaaasznie długo, bo mieli jakąś ciężką operację i lekarz sporo się spóźnił. Ale najważniejsze, że jestem już po i że wszystko jest super!
Ale po po kolei: będę miała dwie CÓRECZKI :-):-) Są duże, rozwijają się prawidłowo, co najważniejsze symetrycznie. Wszystkie parametry sa w normie.
Dostałam Fenoterol na te moje skurcze, ale malutką dawkę na próbę - jak będzie mi serducho wariowało, to mam odstawić. Mam też pilnować, jak często pojawiają się te skurcze, jak będą co 10 minut, to mam się zgłosić do szpitala.
Szyjka jest w porządku, ale lekarz powiedział, że pewnie w końcu zacznie się skracać i niewykluczone, że będę miała założony pesar. Zobaczymy. Nie będę już dostawała zastrzyków (hura!), ale znów mam brać Luteinę dopochwowo (odstawiłam prawie 3 tyg temu). Następna wizyta za 3 tygodnie. Ale się cieszę
ja mam tylko 1kg więcej.... ale lekarz nic mi nie powiedział że za mało....Ja na razie mam tylko +3 kg. W sumie martwe sie że to za mało....
reklama
Dziewczyny i ja gratuluję Syneczków i Córeczek!
Bura a u Ciebie to już w ogóle - tyle szczęścia naraz! :-)
U nas jeszcze tydzień i tez mam nadzieję poznamy płeć maluszka
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Listopadówki!
Aha, mary mary widzę po suwaczku że mamy taki sam termin porodu :-)
Bura a u Ciebie to już w ogóle - tyle szczęścia naraz! :-)
U nas jeszcze tydzień i tez mam nadzieję poznamy płeć maluszka
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Listopadówki!
Aha, mary mary widzę po suwaczku że mamy taki sam termin porodu :-)