Citronka: moj lekarz jest z zupelnie innego szpitala;> chodz dla mnie lekarz nie jest najwazniejszy jezeli o to chodzi bo tak naprawde wszystko jest w rekach poloznych i to odnich duzo zalezy. A w Bonifratrów mojej kuzynki kolezanka tam pracuje wiec dla tego sie zastanawiam.
A w kolejowy mam już sprawdzony jezeli chodzi o polozne bo tam rodzilam z Wojtaszkiem i bylam zadowolona - dodajmy jeszcze to ze tam jestem traktowana nieco inaczej ze wzgledu na dziadka ktory tam był dyrektorem.
Ale tak jak pisze Monaj: podpowiedz co tam trzeba dla maluszka brac?
jeżeli chodzi o gadżety dla maluszka to pewnie jak wszędzie. Ubranka sa szpitalne ale raczej wszyscy przynoszą swoje, ja z tych szpitalnych skorzystałam po porodzie bo mój mąż przyjechał tuz przed samym cc więc nie miałam już czasu ani głowy żeby mu tłumaczyć co ma wyjąć z torby. Rożki tez mają i ja postanowiłam że w takim razie nie będę swojego "brudzić" bo po wyjściu ze szpitala musiałabym go wyprać a tak już miałam w domku swój. Trzeba mieć pampersiki, chusteczki, kremik do pupci.
Pytajcie co jeszcze chciałybyście wiedzieć bo sama nie wiem o czym jeszcze napisać.
jeszcze mi się przypomniało że w tym szpitalu zakładają szwy rozpuszczalne więc nie trzeba przeżywać stresu ich zdejmowania.
Ostatnia edycja: