reklama
koniczynka_00
Fanka BB :)
Doktor Szczurek powiadacie. A czym on się konkretnie zajmuje? A właśnie mam pytanie, jeśli wszystko jest w porządku to kiedy idzie się pierwszy raz na kontrolę czy bilans do lekarza?
w szpitalu przy wypisie wszystko ci powiedzą jeśli jest coś nie halo to karzą ci się zglosić w konkretnym dniu na wizytę do szpitala na noworodki, a jeśli ok, to dopiero na szczepienie w 6tyg. życia (o ile dobrze pamiętam) już do pediatry dziecka
Doktor Szczurek powiadacie. A czym on się konkretnie zajmuje? A właśnie mam pytanie, jeśli wszystko jest w porządku to kiedy idzie się pierwszy raz na kontrolę czy bilans do lekarza?
u mnie było tak że jak przyszła położna to wypełniało się zgłoszenia gdzie się zapisuje dziecko do lekarza pielęgniarki środowiskowej itd. i po 3 dniach od tej wizyty lekarka do mnie dzwoniła że chciałaby dzidziusia obejrzeć zbadać i zważyć i umówiłam się z nią na następny dzień... Bartuś miał niecałe 2 tygodnie...
on to chyba cały czas od już dawna był ordynatorem no nie? czy ta babeczka co jest też na noworodkach? ale myslałam że on ordynatorem od zawsze byl ;-)Szczurekjest teraz ordynatorem na noworodkach w Olkuszu...Ja chodziłam do niego z Julcią ponieważ przy wypisie ze szpitala polecono nam chodzić z małą do neonatologa, ze względu na możliwe powikłania po jej chorobie.
jasmina gratuluj!!!!!!!!!!!!!wiem co przeszlas bo ja z Mikolajem lezalam 2tyg bo tez mial zoltaczke i byl naswiet lany,grozila mu transfuzja krwi calego organizmu...usg robia tez na Jana Pawla ,kolo apteki
reklama