reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
Przy dominice chodzilam do Niewiarowej (wielkaaa pomyłka i nie polecam jej. To jest dobry lekarz, ale gdy nic się nie dzieje), a przy drugim dziecku chodzilam do Krzysztoforskiego.
Baran wiem, że też jest dobrym lekarzem, choć w tamtym roku był on podobno beznadziejnym lekarzem (ze względu na problemy z żoną :-( ) i dziewczyny mówily że jest taki obojętny i nie chętny do pracy. No ale to zrozumiałe

Ja chodzę do Tylnickiego i też jestem bardzo zadowolona.Mój Krzyś na ostatniej wizycie (w 31 tc) ważył 1500g.
Kolejna wizyta za tydzień. Zobaczymy ile Mu przybyło:)

Wiolacia_6 czuję się wyjątkowo dobrze:)Mój brzusio już "opadł". Nie mam ucisku na żołądek (więcej jem-niestety) ale za to częściej biegam do wc...mam dziś wizytę u gina. Dowiem się wreszcie ile waży mój maluszek;) A Ty jak się czujesz? Masz już jakieś objawy zbliżającego sie porodu???

Witam wszystkie mamy i te które będą mamami:)
Ja też będę rodzić w Olkuszu a przynajmniej taki mam zamiar:) Ja chodzę do dr Tylnickiego w Oświęcimiu i jestem bardzo zadowolona! Ja mam termin porodu za 2 tyg i nie mogę się już doczekać maleństwa choć nie ukrywam że się boję porodu i że nie zdąże dojechać na czas, to jest moja pierwsza ciąża.
A czy któraś z was ma termin na 2 listopada i ma zamiar rodzić w Olkuszu jak tak to proszę pisać:)! pozdrawiam

Witam
Rodzilam 4 pazdziernika 2010 roku w Olkuszu , mialam cesarke poniewaz maluszek sie nie odwrocil. Jestem bardzo szczesliwa mama :-))), serdecznie polecam ten szpital opieka poloznych, pielegniarek i lekarzy super. Szczegolnie polecam dr.Barana jest naprawde bardzo dobrym lekarzem i czlowiekiem. Mialam rodzic w Krakowie na Galla ale zrezygnowalam i to byla bardzo dobra decyzja naprawde jestem zadowolona :)))))polecam.

reklama
Czekolada25 patrze na twój suwaczek to jeszcze tydzień i możesz spokojnie rodzić :) Ja nie odczuwam żadnych dolegliwości związanych z porodem no może oprócz częstszych twardnień brzucha a tak to cisza i spokój. Aaaa i synek mi się zrobił bardziej ruchliwy niż był :) Czekam na wieści od ciebie po powrocie od ginekologa :) Dobrze, że ci brzuch juz opadł - mi strasznie ciąży i tez bym go chciał miec juz niżej ;)

bbeatka zapowiadają ładna pogodę więc spokojnie dojedziesz na czas :) Masz termin na 2 listopada więc jesteś następna w kolejce - czekamy na twoją relację :)

Aniag236 bardzo się ciesze że do nas zajrzałaś zwłaszcza że tak milo piszesz o Baranie i optymistycznie o porodzie :)) Ja czasem żałuję że czekam na poród SN bo strasznie się go boję... chyba wolałabym cesarkę mimo że ciężko się dochodzi do siebie. A ty chodziłas może do Barana??

Do góry