reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
Przy dominice chodzilam do Niewiarowej (wielkaaa pomyłka i nie polecam jej. To jest dobry lekarz, ale gdy nic się nie dzieje), a przy drugim dziecku chodzilam do Krzysztoforskiego.
Baran wiem, że też jest dobrym lekarzem, choć w tamtym roku był on podobno beznadziejnym lekarzem (ze względu na problemy z żoną :-( ) i dziewczyny mówily że jest taki obojętny i nie chętny do pracy. No ale to zrozumiałe

Ja chodzę do Tylnickiego i też jestem bardzo zadowolona.Mój Krzyś na ostatniej wizycie (w 31 tc) ważył 1500g.
Kolejna wizyta za tydzień. Zobaczymy ile Mu przybyło:)

Wiolacia_6 czuję się wyjątkowo dobrze:)Mój brzusio już "opadł". Nie mam ucisku na żołądek (więcej jem-niestety) ale za to częściej biegam do wc...mam dziś wizytę u gina. Dowiem się wreszcie ile waży mój maluszek;) A Ty jak się czujesz? Masz już jakieś objawy zbliżającego sie porodu???

Witam wszystkie mamy i te które będą mamami:)
Ja też będę rodzić w Olkuszu a przynajmniej taki mam zamiar:) Ja chodzę do dr Tylnickiego w Oświęcimiu i jestem bardzo zadowolona! Ja mam termin porodu za 2 tyg i nie mogę się już doczekać maleństwa choć nie ukrywam że się boję porodu i że nie zdąże dojechać na czas, to jest moja pierwsza ciąża.
A czy któraś z was ma termin na 2 listopada i ma zamiar rodzić w Olkuszu jak tak to proszę pisać:)! pozdrawiam

Witam
Rodzilam 4 pazdziernika 2010 roku w Olkuszu , mialam cesarke poniewaz maluszek sie nie odwrocil. Jestem bardzo szczesliwa mama :-))), serdecznie polecam ten szpital opieka poloznych, pielegniarek i lekarzy super. Szczegolnie polecam dr.Barana jest naprawde bardzo dobrym lekarzem i czlowiekiem. Mialam rodzic w Krakowie na Galla ale zrezygnowalam i to byla bardzo dobra decyzja naprawde jestem zadowolona :)))))polecam.

reklama
Czekolada25 patrze na twój suwaczek to jeszcze tydzień i możesz spokojnie rodzić :) Ja nie odczuwam żadnych dolegliwości związanych z porodem no może oprócz częstszych twardnień brzucha a tak to cisza i spokój. Aaaa i synek mi się zrobił bardziej ruchliwy niż był :) Czekam na wieści od ciebie po powrocie od ginekologa :) Dobrze, że ci brzuch juz opadł - mi strasznie ciąży i tez bym go chciał miec juz niżej ;)

bbeatka zapowiadają ładna pogodę więc spokojnie dojedziesz na czas :) Masz termin na 2 listopada więc jesteś następna w kolejce - czekamy na twoją relację :)

Aniag236 bardzo się ciesze że do nas zajrzałaś zwłaszcza że tak milo piszesz o Baranie i optymistycznie o porodzie :)) Ja czasem żałuję że czekam na poród SN bo strasznie się go boję... chyba wolałabym cesarkę mimo że ciężko się dochodzi do siebie. A ty chodziłas może do Barana??

Do góry