reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpital olkusz!!!

Kurcze ale macie fajnie ze to juz tak blisko ja sie cągle nie moge doczekac

Byłam wczoraj na wizycie i tez podpytałam o poród bez problemu moge dzwonic do mojego gina tyle ze ja sobie mysle ze jak nie będzie potrzeby to chyba nie bede dzwonić
Co do barana na pie4rwszy poród umawiałam się z nim i byłam bardzo zadowolona gdyby nie to co przy drugim dziecku zrobił pewnie chodziłabym dalej do niego - ale te jego złe diagnozy mnie zniechęciły bo nie jestem pewna jego fachowości - jak do niego chodziłam nigdy nie badał mi przepływów pepowinowych np Usg trwało kilka chwil i tak naparwde poza tym jst ok nic nie mówił o rozwoju dzidziusia - byc moze czasy sie zmieniły i teraz maja lepsze sprzety ale ja generalnie jestem co do niego na nie - mojej przyjaciółce chciał wyciąć jajnik okazało sie ze zupełnie niepotrzebnie - ja jestem zdania ze nikt nie jest idealny i w takich sprawach zawsze trzeba sie konsultować - wiec chodząć do Tylnickiego mimo wszystko poszłam na wizyte i usg połówkowe do Krzysztoforskiego i pójde na jeszcze jedno - jak narazie wszystko sie potwierdza

Co do Olkusza i Barana jeszcze to musze przyznac ze przy porodzie był super wiec jak teraz jestescie zadowolone to myśle ze przy porodzie tez bedziecie - nie ukrywam ze z jego pomocą urodziłam w 3 godzinki od pierwszego skurczu to naprawde ekspresowo

reklama
Hej dziewczyny:) dolaczam do Was:) termin mam na 15 listopada i mam mega stresa!!!!!!!!!!mimo ze to druga ciaza,chodze do barana i jestem zadowolona bardzo

Ooooo, coraz wiecej nas, ale to dobrze. Bbeatka - całkiem możliwe że się spotkamy w szpitalu - ja mam termin na 31 października.

Trudno powiedzieć czy mam jakies objawy zbliżającego się porodu, faktem jest że się nie oszczędzam - myje okna, latam ze szmata, bo juz chcialabym mieć to za sobą - a tu nic. Troche dolegliwości mam - zdrętwiałe dłonie, spuchniete kostki, a poza tym nie cierpię czekać. A tu Dzidzi sie nie spieszy.

Podobno we wtorek na oddziale ginekologii TV była. Nie wiem, czy znów jakis donos był, czy żeby się pochwalić, czy co.

Pozdrawiam.... i czekam

kochag- no to całkiem możliwe że się spotkamy:) może też będę pare dni wcześniej leżeć zobaczymy co lekarz powie.
Ja w sumie też jakoś nie specjalnie się oszczędzam też myłam okna sprzątam bo czuje się dobrze a do tego mam bardzo mały brzuch jak na 9 miesiąc więc nie jest mi aż tak bardzo ciężko. Jedyne co to częściej mnie boli kregosłup na dole, jest mi trochę ciężko jak dłużej pochodze czy coś robię, mam takie bóle w dole brzucha jak podczas okresu, czasem mam mdłości no i ciężko ze snem troszkę ale już nie długo i to mnie pociesza:-)

reklama
anusiak ja mam termin na 16 listopada więc jest spora szansa że się spotkamy;) Wczoraj zaczęłam sprzątanie generalne. Dziś już umyłam okna i zaraz będę wieszać firanki:)
Tez mam nogi popuchnięte i boli mnie kręgosłup, a poza tym nie jest źle:)Pocieszm sie że jeszcze troszke i będzie po wszystkim;)
Damy rade...:)!

Do góry