reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
Witam!
Mam na imię Monika i jestem nowa na tym forum. Chciałabym się przywitać i życzyć wszystkim Mamom samych uśmiechniętych chwil ze swoimi pociechami :happy2:

p.s. Edlciu widzę, że jesteśmy na podobnym etapie z naszymi ciążami :-) Może nie będziesz sama rodzić? hihi :-D

Witajcie,
Mam do sprzedania SAB Simplex kropelki na kolkę. Mam dwie buteleczki po 30 ml. Polecam, naszemu synkowi pomógł. Sprowadzony z Niemiec. Na internecie można wiele poczytać o nim, my potwierdzamy te pozytywne, bardzo złagodziły bule brzuszka. Ogłaszam się tu bo na allegro nie mozna. Chętnych proszę o kontakt KasiaWodz19@poczta.fm

Witam .
Widzę że od mojego porodu nie było nikogo więcej:) Moja mała już skończyła 7miesięcy i 2tyg. i pojawił nam sie już pierwszy ząbek:)

monikaolk i eldcia życzę spokojnej ciąży i szybkiego porodu:)

Witam!

Mam na imię Monika i we wrześniu skończę 32 lata. :-) Jestem w pierwszej ciąży, 27 tydzień. We wrześniu ubiegłego roku miałam ciążę pozamaciczną, na szczęście wszystko się dobrze skończyło i teraz cieszę się, bo na razie wszystko jest dobrze. Będę miała córcię i z każdym dniem coraz bardziej kocham to maleństwo. Tym bardziej, że to temperamentna kobitka - kopie mnie ile wlezie! :laugh2: Czasem to się zastanawiam czy nie wyskoczy hehe Ja mam termin na 20 listopada, choć z usg niby na 15ego. Może nie będę leżała sama w szpitalu i się spotkamy Eldciu? ;-)

Dziękuję za miłe przyjęcie :*
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, przyszłe i obecne mamusie :-)

czytam forum od dobrych kilku miesięcy i rzczywiście ostatnio przygaslo ;/
Nic się u Was ciekawego nie dzieje?

W sumie powinnam sie pierw przedstawić ;D Jestem mama prawue 16 miesięcznej dziewczynki, a raczej malego diabelka ;D

reklama
Do góry