reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
Marta gratulacje!! Ja rodziłam w zeszłym roku i termin miałam na grudzień, bardzo miło to wspominam a dzieciaki z końcówki roku są cudowne! ;-) A widzę że tu juz na końcówce ciąży. Jak się czujesz?? Jakieś oznaki zbliżającego sie porodu??

hey dziewczyny

ale mamy ciepły grudzień, prawda :sorry:?!

i chyba nikt z was nie narzeka na brak śniegu, może tylko dzieciaczki.

wiolcia - pamietam ze pisałas ze jestes z załęza i jeździsz na targ do wolbromia, a ja sie dzis wybieram bardzo lubie tam jeździc, oststnio jakis miesiac temu kupiłam córci śliczna kurteczke i kombinezonik raptem za 30 dychy i przepiękne czapeczki jak haftowane po 3 zł.
lubie tam połazic, ale jak jest mniej ludzi bo ostatnio to było hard core, ludzi jak na pielgrzymce, ..... :)

marta2212 - szcześliwego rozwiazania kochana, jeśli to nie tajemnica kto sie toba opiekuje z lekarzy w ciaży ?

Witaj Molla! Jak Milenka się ma?? Własnie ostatnio nie bywam na targu bo przed świetami musi byc tam strasznie i trzeba uwazac bo mnie juz tam kiedys okradli. Mnie by sie snieg przydal bo Krzys przyszykoway na zimę i sanki czekają ;-)

Hej dziewczyny!Ja mieszkam w Wolbromiu i też często robię zakupy na targu.Można kupić coś fajnego za małe pieniądze.A co do śniegu to mógłby już spaść,dzieciaczki wkońcu miałyby dobrą zabawę!

Marta!Szczęśliwego rozwiązania!

Ostatnia edycja:
Cześć . Oznak jakichkolwiek żeby miał sie poród zbliżyć zero;/ Oprócz nóg jak banie to ok choć czasem jest cieżko:) Chodze do dr.Dynerowicza bardzo fajny jest zawsze usmiechnięty porozmawia i wogóle :)

Ostatnia edycja:
hey dziewuszki

a na tydzien przed swietami nie było duzo ludzi na targu w wolbromiu chodzi mi o sprzedajacych ...i miałam zamiar kupic sobie kozaki bo poprzednio kupiłam świetne a tu u wszedzie czapki i szaliki - dosłownie... nawet tam gdzie mieli zawsze buty czy torebki teraz przywieźli sterty szalików, chustek ....

wiolcia

Milencia jest przecudowna, naprawde w najsmielszych snach nie spodziewaliśmy sie ze w nasze zycie wkroczy taaaaaaaaki SKARB, jest taka pogodna ze uszcześliwa wszystkich dookoła, ma 4,5 miesiaca ostatnio nauczyła się sama zaczepiać mnie i męza, jak chce zebyśmy sie na nią popatrzeli albo pogadali - normalnie jest świetna.
złosci sie jak się ją kładzie zeby poleżała bo chce zeby jej świat pokazywac i już ...próbuje siadać - podnosi główkę i sie prostuje.

a Krzysiu skończył roczek - i przeszedł go ? ( próbuje chodzic za rączki ?)

Czesc dziewczyny, dawno nie pisałam, ale ten czas przy dziecku tak szybko płynie:)Moja córcia w Wigilie skończy pół roku, ma już dwie dolne jedynki od 3 tygodni:)Jest taka cudowna!Ja od jutra wracam do pracy i trochę stresuje się całą sytuacją. Mam nadzieję, że jakoś to będzie. Pozdrawiam Wszystkie Mamy:)

reklama
Do góry