Z położną masz rację, tylko muszę ją odnaleźć, gdybyś miała jakieś namiary to poproszę, może być na maila nitka19@op.pl. Gdyby to był ktoś z 2 byłoby super. Panie z gabinetu na Pomorskiej podobno są chętne, ale pod warunkiem, ze akurat nie mają tam dyżuru...i jak sie tu wstrzelić.... Jest podobno pani Małgosia, która chętnie przychodzi na porody, ale jak na złość umknęło mi jej nazwisko, w przyszłym tygodniu dopytam dziewczyn w szkole rodzenia. Jeżeli chodzi o szkołę rodzenia to uczęszczamy do Łagodnego Rodzenia i też jestem zadowolona. Niestety 2 marca już kończymy zajęcia. Wiesz, tak jak napisałam studenci mogą sporo pomóc, ale mogą też denerwować dodatkowo. W Bizielu po porodzie siłami natury, jeżeli z mamą i dzidziusiem wszystko jest dobrze, trzymają 2 doby, w 2 i MSWiA dobę-co ma swoje dobre i złe strony, ale ja chyba jestem z tych, którzy będą chcieli jak najszybciej położyć się w swoim łóżeczku i wypić rosół domowy:-).
Trzymaj dzisiaj za nas kciuki, mamy wizytę u doktora, strasznie jestem ciekawa co tam u naszej Małej słychać i widać i ile lalka waży. Myśle, że duża to ona nie będzie, ale po 15 wszystkiego się dowiemy:-). miłego dnia
Trzymaj dzisiaj za nas kciuki, mamy wizytę u doktora, strasznie jestem ciekawa co tam u naszej Małej słychać i widać i ile lalka waży. Myśle, że duża to ona nie będzie, ale po 15 wszystkiego się dowiemy:-). miłego dnia