Pauluś89
Grudzień 2009
Ja nie musiałam skojarzonej kupować. Po prostu poszłąm na szczepienie i gdy Aleksa zważono powiedziałam, że chce płatną 6 w 1. Zaszczepili zapłaciłam i daliśmy dyla do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dawno mnie nie byla ale czasu zawsze zamalo przez przypadek trafilam na ta strone i mam teraz dylemat zwiazany ze szczepieniem poczytajcie dziewczyny i powiedzcie co o tym myslicie.pozdrawiam Biosila - Szczepienia cz.2 "Zgony przez szczepienia"
Dziewczyny przestańcie takie bzdury czytać, szkoda na to czasu. oczywiście jest wiele mam przeciwniczek szczepień i one dzieci nie szczepiąJezeli mamy watpliwości to warto z pediatra porozmawiac albo z pielegniarką z punktu szczepien, one są najlepiej poinformowane i mają lepszą wiedzę niż ktoś z forum, a w necie różne różności można znaleźć.
Wiecie nie podalam tego linku zeby kogokolwiek straszyc tylko ,zeby kazdy kto sie" nie interesueje" skutkami ubocznymi mogl sobie poczytac jest tego az 7 stron.A najwazniejsze obserwowac dziecko po szczepieniu czy sie cos zmienilo bo malo kto bieze pod uwage skutki uboczne szczepionki ,raczej wszyscy sie zachwycaja jakie to dobrodziejstwo .I naprzyklad moj syn mial 40 stopni goraczki i byl caly wysypany mial wybroczyny na skorze ,lekarze powiedz\ieli ze to jakis wirus .Dopiero teraz po czterech latach pomyslam ze moglo to byc po szczepieniu a wczesniej nawet mi to do glowy nie przyszlo.Martus moze i faktycznie cos w tym jestbo wiesz my kiedys bylysmy szczepione zwyklymi szczepionkami i nam nic nie jesta szczepionki skojarzone sa tylko jak narazie kilka lat i ciagle sa badania na ich tematmimo tego ja chyba zaszczepie skojarzona
Wiecie nie podalam tego linku zeby kogokolwiek straszyc tylko ,zeby kazdy kto sie" nie interesueje" skutkami ubocznymi mogl sobie poczytac jest tego az 7 stron.A najwazniejsze obserwowac dziecko po szczepieniu czy sie cos zmienilo bo malo kto bieze pod uwage skutki uboczne szczepionki ,raczej wszyscy sie zachwycaja jakie to dobrodziejstwo .I naprzyklad moj syn mial 40 stopni goraczki i byl caly wysypany mial wybroczyny na skorze ,lekarze powiedz\ieli ze to jakis wirus .Dopiero teraz po czterech latach pomyslam ze moglo to byc po szczepieniu a wczesniej nawet mi to do glowy nie przyszlo.
Purchawka to strasznie drogo my kupowalismy takJa za 6 w 1 płaciłam 220 zł a za Prevenar 380 zł
Ja za 6 w 1 płaciłam 220 zł a za Prevenar 380 zł