lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
nie no - krewetki mozna jesc jak najbardziej. wsie owoce morza mozna - tylko nie surowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam kandyzowane owoce. Zwykłe, słodkie owoce też powinny załatwiać sprawę. Mam jeszcze przepis na dietetyczne ciasto: Otrębowy spód, galaretka z herbaty, budyń i owoce.A
co jeść w ciąży zamiast słodyczy?
Produkty zawierajace duze ilosci wit. A takie jak tluste ryby, watrobka, pelne mleko... Smietana, maslo, jaja, ostroznie, z tego samego wzgledu. Nadmiar wit. A moze doprowadzic do poronienia w poczatku ciazy badz do znieksztalcenia dziecka - moze prowadzic do wad twarzoczaszki. Zeby byla jasnosc - w formie beta karotenu wit. A nie jest szkodliwa, wiec nie bojmy sie marchewki.;-)