reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Gosia a możesz napisać wymiary z usg:BPD,FL,Ac bo mi lekarz powiedział tylko wagę no oko,że ma ok 1 kg,a mi się az wierzyć nie chce,bo wasze dzieci mają juz po prawie 2.

Kaasiutka, ja mam ten sam problem, ciężko jest mi czasem złapać oddech, a już o poleżeniu na płasko na wznak mowy nie ma, bo bym chyba odpłynęła
GosiaLew, gratuluję synka :)

A mój mały ma BPD-73,6,FL-53,1 i AC-239 i ten baran powiedział mi,że on waży ok 1 kg.Normalnie się wkurzyc można,że człowiek taka kase płaci i jeszcze niczego sie nie dowie dokładnie.
Dzięki Gosia:)

Agunia bez sensu, bo ja mam wage na wydruku z usg i opisie od lekarza razem z wszystkimi danymi właśnie. I mam napisane, że waga to 1793 gramy +- 156 gram.
Bo około kg to ciekawe co miał na myśli. A przez 3 tygodnie to dziecko nawet sporo chyba urośnie.

No właśnie o to mi chodzi.A ten burak w 30 minut załatwił 10 pacjentek i biedny nie miał czasu,żeby sie do tego przyłożyć.Najbardziej wkurza mnie to,że poszłam prywatnie do przychodni,żebym to wiedziała,to bym do swojego poszła i bynajmiej bym wszystko wiedziała dokładnie.No ale po fakcie:-(
Za 2 tyg idę normalnie do lekarza i tylko się zastanawiam,jak 15 minut na płasko pod KTG wytrzymam,bo w tej pozycji jest mi słabo;-)

reklama
Do góry