reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Ewitko, wierzę, że wszystko dobrze się skończy i że to tylko przypuszczenia. Ty też musisz w to wierzyć. Spróbuj może iść na USG do innego lekarza albo poproś o skierowanie do jakiegoś dużego ośrodka medycznego.

Trzymam za Was kciuki razem z moją Ninką

reklama
Ewitko, trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!!
Sonia gratuluję ślicznego synka:-)
Ja miałam usg połówkowe tydzień temu w poniedziałek, na 100% chłopiec i maluszek ważył już pół kilo:-)

Ewitka, głęboko wierzę, że przypuszczenia lekarzy się nie sprawdzą i że wszystko dobrze się skończy. Trzymam kciuki, aby lekarze ze spokojnym sumieniem mogli Cię pocieszyć na kolejnym usg.
Myślami jestem z Tobą i Twoim maleństwem!!

Sylvanas, jeżynka gratuluję synków:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję wam dobrych wieści!
Ewitko, wierzę, że wszystko dobrze się skończy i że to tylko przypuszczenia. Ty też musisz w to wierzyć. Spróbuj może iść na USG do innego lekarza albo poproś o skierowanie do jakiegoś dużego ośrodka medycznego.
Trzymam za Was kciuki razem z moją Ninką
Miałam robione USG na dwóch sprzętach przez dwóch ludzi, więc to na pewno nie sprawa sprzętu. Ten drugi był profesjonalnym aparatem (z opcją 3D) w dobrym szpitalu i robiła je naprawdę dobra specjalistka, więc w temacie pomyłki raczej nie ma szans, bo jednak w końcu postawili wstępną diagnozę no chyba, że zdarzy się jakiś cud. Wariant optymistyczny, że łagodne stany mają dość dobre rokowania, jednak zdarzają się najrzadziej. Tak czy inaczej nie jest wesoło, bo zabieg po narodzinach w takim przypadku jest nieunikniony i nie wiadomo co potem.

Ostatnia edycja:
Ewitka, bądź dzielna - łatwo napisać, wiem, ale Ty na pewno też wiesz, że musisz się trzymać dla swojego Maleństwa. Wierzę w medycynę i w to, że wiara czyni cuda. Musi być dobrze i będzie!

Gratuluję wszystkim poznania płci.

reklama
Ewitka trzymam kciuki za to,żeby kolejna diagnoza okazała się jak najbardziej pomyślna.Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam Cię cieplutko.

Do góry