reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
crazy mama, między nogami mojej dzidziuli też były takie dwie kreseczki - chyba wargi sromowe, a więc zdjęcie Twojej Gabrysi upewniło mnie co do płci :))

Pani technik ktora robila badanie przygladala sie ze wszystkich mozliwych stron i nic wiecej nie wypatrzyla.Wiec tak najwyrazniej wyglada "ci..ka" na usg.U dziewczyn na zdjeciach z usg typowo widac ze cos odstaje a tu taka bula wiec pomylki chyba nie bedzie.Takze Margoz mozesz chyba juz mowic do brzuszka po imieniu

17tc (2).jpgjak jest synus to ewidentnie widac)))jak u mojego Igorka)))))))))))))

Madziadk ratuj jestem załamana ja juz biedna nie wiem co robic , ginekolog biorac pod uwage badania powiedzial ze to nadczynosc tarczycy a dzisiaj poszlam do lekarza i na skierowaniu ktore dostalam jest napisane cytuje ,, Podejrzenie niedoczynnosci tarczycy , 21HBD, prosze o pilne objecie opieka " i szczerze stracilam opanowanie nie wiem juz co mam robic udalo mi sie po znajomosci na 25 pazdziernika dostac do lekarza ale sama nie wiem juz co mam myslec i robic od kazdego slysze ze niedoczynosc jest gorsza niz nadczynosc a na dodatek moje kamienie w nerkach i piasek dal mi znac o sobie i od wczoraj nie moge sie wysikac , jestem oslabiona i nie do zycia

Do endokrynologa rozumiem... (?) Idź do rejestracji i powiedz, że jesteś w ciąży i pokaż notatkę od gina. Powinna cię wpuścić bez kolejki!!!
Ja tak mam ;) może nie do tego lekarza, bo wyleczyłam się z tarczycy, ale stomatolog, internista etc. A Twoja sprawa jest naprawdę pilna, potrzebujesz leków i stałej opieki przez całą ciążę endokrynologa.

A niech ktoś nie pomoże kobiecie w ciąży !!! Kiedyś uważano, że może się nie-szczęścić temu, kto lekceważył ciężarnej;)

reklama
Do góry