reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Harsh, oba brzuszki śliczne i podobnej wielkości. Nie bez powodu mówią, ze w drugiej ciąży brzuszek uwidacznia się szybciej;-)

no duża :) z usg wyszła ciąża o 4 dni starsza.... no i już termin znany.. 7 luty 2011 :)

a jutro lece na wizytę z wynikami badań no i ze zdjęciami usg ... następne usg w ostatnim tygodniu lipca już sie nie mogę doczekac :tak:

I jak tam wizyta? mam nadzieję, że wszystko w porządku i że zdjątka super wyszły
Ja na wizycie byłam wczoraj- wyniki badań mam bardzo dobre - jak to określił mój lekarz: jest pani zdrowa jak koń - hehe
Maleństwa rozwijają się prawidłowo, biją im serduszka i mierzą po ok 38mm

Zdjęcie z usg wkleję później

papatki

A ja w środę miałam pierwsze usg. :-) Musiałam się wam pochwalić. Wiem, że trochę późno, ale pewne czynniki zadecydowały że wcześniej nie było jak. Na początku z szoku nie mogłam wyjść. Wstawie zdjęcie jak znajdę kabelek od aparatu. :tak: Znowu się gdzieś zapodział.

reklama
POLIS oczywiscie, ze wszystkiego sie spodziewałam:-D Bardziej chodziło mi o ten dobry szok. Bo jednak upragnione dzieciątko i 100 % pewność że to nie sen jednak. Chociaż juz wcześniej pewność była, to jednak po usg bardziej to do mnie dotarło. Nie da się tego wytłumaczyć słowami:-)

A i usg wykazało błąd w moich obliczeniach o 1 dzień. Jednak jestem w 8 tc i 2 dniu.

Do góry