reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Kasiu te ajurat robiła moja ciocia ;)
Tych co robił M nie wypada wstawiac :)
Choc tez sa z brzuszkiem i tez artystyczne :)

Juz macie piekne brzuszki.
Ja późno miałam brzuszek.
Ślub brałam 12 wrzesnia i tyle miałam brzucha.
photo30.jpgphoto54.jpgphoto.jpg

reklama
Ja dopiero dzisiaj oddawałam wszystko do badania i wyniki będę miała w przyszłym tygodniu a w środę wizyta u lekarza więc zobaczymy.

Jeżynka
piękne zdjęcie i takie wyraźne - niech maleństwo zdrowo się rozwija i przynosi mamusi mnóstwo szczęścia

Buźka

Angelka ja tez jestem szczuplutka - przez dlugi czas wazylam 53kg przy 170cm wzrostu:) Na samiutkim poczatku ciazy wazylam juz 55,7:szok: Nie wiem skad mi sie to bierze;] Mam tez kolezanke ktora zawsze byla tak chuda ze chudszym sie chyba byc nie dalo i brzuszka dlugo dlugo u niej widac nie bylo. A swoja droga to dziwne bo zawsze mi sie wydawalo ze u chudzielcow szybko widac:)

Misia kurcze no rzeczywiscie brzuszek malutki;)

Figa no to czekamy na blizniaczy brzuszek;)

oooo jakie fajne już macie te brzuszki... ja to jeszcze nie mam sie czym chwalić no chyba, że pozostałością po porzedniej ciązy, ale to wstyd a nie chluba hehehe... u mnie brzuszek wyskoczył w 5 miesiącu a teraz to sie zobaczy jak bedzie...

Tantum polecam po porodzie do nasiadówek 2 razy dziennie, albo w butli po wodzie mineralnej z dziubkiem rozpuscic i sie polewac.
Ja sie dzieki temu bardzo szybko pogoilam.

ja sie podpisuje pod tymi słowami obiema rękoma... u mnie po porodzie puściły szwy i dzieki temu, że polewałam rane tantum rosa własnie z butelki z dziubkiem lekarze byli zdziwieni, że tak ładnie sie wszystko pogoiło i infekcji nie było bo ponownie szwów nie mozna założyć bo to już kilka dni mineło jak mi te szwy puściły a można szyć tylko na "świeżą rane" wiec kupujcie i po porodzie używajcie bo WARTO!

reklama
Harsharani, piękne brzuszki!
A ja myślałam, że fotki dajemy tylko w zamkniętych grupach? Myślałam wręcz, ze tu się nie da, a jednak!
To ja dam z poprzedniej ciąży też :)
IMGP4195.jpgAnia z brzusiem.jpg

Do góry