ligotka
Fanka BB :)
Rutkosia !!! szybko zapodaj co u Roszka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaa uparciuch to on jest Ale widze ze sporych rozmiarow No i swietnie ze lekarz kazal Ci przyjsc juz 4 - u nas kaza sie zjawic w szpitalu tydzien po terminie ad piersi to ja tez czytalam, ale maz nie chce :/ a mnie samej jakos tak dziwnie...
Claudia, widocznie każdy inaczej znosi intubację, bo ja się nasłuchałam i naczytałam okropnych historii. Sznych w postaciama już nie wiem, mam co do tego znieczulenia już całkowity mętlik w głowie. Ostatnio gdzieś czytałam, że do znieczulenia podpajeczynówkowego stosują teraz tak cienkie igły, że nie ma efektów ubocznych w postaci bóli głowy i mozna wcześniej wstać, ale nadal nie rozumiem, tego, ze jedna lekarka nie pozwala pić inna zaleca, jedna sciąga po 8-12 godz, a druga po 24 :-(
.
No dobra dobra no więc tak: mały waży 3700 g lekarz nie mógł go praktycznie zbadać bo cały czas uciekał jak rybka ja mam rozwarcie na 1 cm (czyli nic się nie zmieniło) ale główka jeszcze za wysoko więc jeśli do 2.02 nic się nie wydarzy to 4.02 mam sie stawić rano w szpitalu na wywołanie lekarz nazwał go "MAŁYM TERRORYSTĄ" i że takiego uparciuszka nie widział
no i mam masować cyce bo to przyśpiesza poród i podobno mniej boli przy porodzie także 2 razy po pół godziny małż ma zajęcie