asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
dziewczyny czy czułyście coś jak się wam "ujście otwierało" ?? tak z ciekawości pytam
aaa i czy czuć jak się rozwarcie robi ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy czułyście coś jak się wam "ujście otwierało" ?? tak z ciekawości pytam
trudno powiedziec czy czuc - juz w czasie akcji porodowej to sa po prostu skurcze...a teraz - po prostu jak pisała ligotka - czuje sie taki dyskomfort w dole ...ja np całą sobote miałam takie kłucia w pochwie i w ogóle nie mogłam wysiedziec- całe dolne podbrzusze mnie bolało i nawet nospa nie pomagała ...no a potem sie okazało , że zrobiło się to małe rozwarcie, więc może to było to - ale z drugiej strony od początku ciązy mam rózne bolesności i żadne rozwarcie sie nie robiło...na pewno po prostu boli - a jak to juz chyba każda z nas inaczej odczuwa ...