reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Mnie wczoraj gin powiedział, że jak zacznę teraz rodzić to już mnie nikt nie będzie zatrzymywał....dostałam skierowanie do szpitala już! Chyba wyglądałam na trochę przestraszoną, bo zaproponował, żebym może na nast. wizytę przyszła za 2 a nie za 3 tygodnie, żeby zobaczyć ile dzidzia waży, choć na jego oko około 2,5 kg.

sorbek na 1645, znow u nas rzadko sie czeka, chyba raz mi sie zdarzylo, no i lekarz czesto przychodzi przed czasem, ostatnio jak mial komplet pacjentek to zapisywal przed wizytami, przyszedl sam wczesniej w szoku bylam :/ tylko czasem usg jest zajete i jak ostatnio bylam to na takim malym komputerku ogladal ktory nie wydrukowal zdjec a ja glupia nie poprosilam o pomiary, zapamietalam tylko wage ;) to zycze powodzenia i trzymam kciuki!

ja po wizycie - był obaw , że wody przeciekają, ale gin stwierdził ,że w tym temacie jest ok:-)

za to jest rozwarcie na 1,5cm- i lekarz mówi , że mam jeszcze tydzień zaczekac i mogę rodzić ;-)

która z was tez ma już rozwarcie - ale od niedawna , bo wiem , że niektóre mają z tym problem juz od jakiegos czasu - ja do tej pory miałam idealnie - a tu taka niespodzianka ;-)

aaa - i stwierdził ,że na 50 % dziewczynka - a ja na to ,że inaczej i tak byc nie może ;-)

Vikiiigus
No to kochana teraz się oszczędzaj żeby ten tydzień spokojnie zleciał:tak::tak:. Ja miałam wizytę tydzień temu ale od tamtej pory mam więcej skurczy i kłucia silne w pochwie i ból krzyża (to wszystko jednocześnie) ale wydaje mi się że jak coś by miało się rozkręcać to myślę że pojawił by się czop albo wody??? Jak to było u Ciebie??

vikiigus - no to fajnie ze wszystko dobrze - ja rozwarcia jeszcze nie mam to nie pomogę

Ligotka - i jak tam ?? U nas lekarz ma usg w sowim gabinecie wiec nie ma obaw ze zajęte bedzie

Ja też już po wizycie - wszystko OK malutka zdrowa - dalej ona :) i wazy ok 2800 - oznak porodu narazie nie widać wiec pierwsza nie będę ;-)

Olcia fajny brzuszek :-) i króliczek :-)

reklama
Do góry