reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Acha zapomniałam się pochwalić że już po wizycie jestem i Maluch mój waży sobie już 2800g czyli w ciągu 3 tyg przybyło mu kilo;D Ja również się ważyłam i przytyło mi się 2 czyli 13kg w przód:zawstydzona/y: Synuś zdrowy i śliczny lekarz stwierdził że "chłop jak dąb"';-) Co do tych kłuć w pochwie to tak jak mówiłam że dziecko się układa w kanał rodny no i że szyjka się obniża. Co do mojej szyjki miała 25 mm a teraz obniżyła się do 23 mm ale szyjka zamknięta więc ok jest. Ginek kazał mi przyjść na wizytę za 3 tyg. i podał swój numer komórkowy (ale i tak miałam go wcześniej) i w razie gdyby coś się działo, żebym dzwoniła o każdej porze dnia i nocy to on dojedzie szybko do szpitala:-)
A co do porad jeszcze od niego to kazał mi leżeć tylko i wyłącznie na boku, broń Boże na plecach bo można dostać od tego gorączki albo maluszkowi można coś uciskać lub maluszek będzie uciskać na nerkę i problem będzie...
Nom rozpisałam się a teraz idę lulać papapa;D

Witam.
Ja byłam wczoraj na usg w szpitalu i mój synek waży juz 2270,także pan doktor powiedział,że do 4 kg spokojnie dobije:-) A tak to wszystko w normie.

Rutkosia naprawde kawal chlopa ci rosnie.Mysle ze jak tak dalej pojdzie to z najmniejszych kaftanikow wcale nie skorzystasz.
Agunia twoje malenstwo tez calkiem spore jak na 33 tydzien.Jestem ciekawa jaka jest teraz Gabrysia.Tutaj usg nie robia i nawet nie wiem jakiej wielkosci dzieciaczka mam sie spodziewac...Oj bedzie niespodzianka....

reklama
Do góry