reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

Marciaa

Mamma 04.2010 i 02.2012
Miasto
Kamionki/Poznań
:-):-)
Pozwoliłam sobie odgapić brzydko wątek od styczniówek. A co :-D
Dziewczyny do Świąt jeszcze troszkę zostało ale czas szybko leci.
Jak przygotowujecie się na Święta. Macie już jakieś propozycje dla maluchów na prezenty.
Co robicie za ciacha itd :)

reklama
Ja myslalam o tym domku z pilkami ale skoro smierzi:/ to nie chce :-(
Nie lubie zabawek co robia chalas robia :( i takich typowo plastikowych tez nie lubie ,chcialabym cos takiego fajnego:) tylko co?

Kiedys myslam zeby kupic chodzic ale lekarze odradzaja wiec nie bdzie chodzika ,kupilam jej taki z drewna jak juz bedzie wieksza i zacznie chodzic to bedzie jako pomoc bo sie trzymac moze ,jest z drzewa i bardzo stabilny:) teraz jako dekoracja jest :)A potem bedzie lalki tam wozic :)
02_480898009.jpg

Ha ha ale śmieszny ale fajny!!! Kamikaa Ty to masz oko :tak::-)
Ja z kolei myślałam o stoliczku fishera i sankach. Konia na biegunach też pewnie dostanie.

Już czuję ten klimat. Barszczyk kolędy i choinka. Oby był śnieg.
Pierwsze święta naszych pociech. Oj będą bombi lecieć będą :-)

echhh święta... mieliśmy lecieć do Pl i nie lecimy...
Ol na pewno dostanie huśtawkę taką co się w drzwi wiesza, no ale jak przyjdzie wcześniej, to powiesimy od razu :-)
myslę nad pchaczem.

kamikaa Twój przecudny, faktycznie tylko lalę wozić :-)

echhh święta... mieliśmy lecieć do Pl i nie lecimy...
Ol na pewno dostanie huśtawkę taką co się w drzwi wiesza, no ale jak przyjdzie wcześniej, to powiesimy od razu :-)
myslę nad pchaczem.

kamikaa Twój przecudny, faktycznie tylko lalę wozić :-)
Sa jeszcze cudniejsze :) ale kosztuja 115,00€ :-O3823-ebay.jpg

reklama
Do góry