reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

Kurcze tez bym chciala , zeby Pawelek jadl jak najwiecej ze swiatecznego stolu.
na pewno bedzie pil barszczyk, na buraki nie ma uczulenia.
Chce dac tez karpika, dlatego niebawem wprowadzimy rybke, jezeli nic nie bedzie, zadnej reakcji, to rybke dostanie.
Na pewno z sałatki jarzynowej bedzie dostawal warzywa, najwyzej bede mu oblizywac z majonezu :-)

tylko ja mam inny problem... Pawelek chodzi spac o 19-19.30, a zapewne swieta rozpoczna sie o 17, wiec mysle, czy powoli Pawelka nie przestawiac na pozniejszy sen...

reklama
Ol chodzi spać około 20 obecnie, ale byc może będzie zbyt rozemocjonowana hehe ;-) święta będą u nas, więc kąpiel odpuścimy i normalnie ją położę spać, a my bedziemy świętowac dalej ;-)

u nas też Pola o 20 chodzi spać, więc Wigilia będzie o 17 wtedy już jest wyspana posiedzi z nami a o 20 pójdzie spać a my będziemy sobie świętować:) a pewnie zje od nas rybkę, barszczyk czerwony, może pierożka spróbuje, kompocik na pewno i pewnie opłatek, co jeszcze to zobaczymy :)

no wlasnie, ja jeszcze nie wiem czy ide gdziekolwiek.
nie lubie swiat u moich rodzicow, bo sa .. nudne.. jest na nich mama, tata, siostra , babcia do tej pory z dziadkiem (ktory umarl 2 tyg po narodzinach Pawelka) no i my.
No i efekt jest taki ze ogladamy telewizje..

u mojego meza za to jest sped calej rodziny, jeszcze ze 20 osob. Gwarno, wesolo, kazdy gada, jest milo, rodzinnie . Ale w tym roku troche jestesmy spieci z rodzicami mojego meza i sama nie wiem co zrobic.
nie chce siedziec sama w domu, bo to nuda... i jakie to swieta..

ja nie ale moje rodzeństwo niepełnosprawne tak:) robiąc takie pierdółki zbierają sobie pieniądze na obozy rehabilitacyjne :) ja tylko wstawiam zdjęcia :):):) ale siostra ze mnie :):)

choinki 30 zł a szyszki 2 zł + przesyłka

choinki są jeszcze srebrne ale nie były jeszcze gotowe więc nie miałam jak zrobić zdjęcia :)

reklama
polusia ja na pewno wezme taką choinke ale dopiero po 6 grudnia;)

CO do swiat my w tym roku jedziemy do rodziny meza,Bedzie tesc ,tesciowa i jego 2 siostry z męzami i dziecmi.Ja bym wolala zostac w domu ale widze ,ze maz sie cieszy na takie rodzinne spotkanie u niego bo chyba bedzie to pierwsza taka wigilia u nich wiec nie chce robic mu przykrosci.

I jak zwykle mam problem z prezentami dla jego siostrzencow bo zabawek maja mnostwo i nie wiem co im kupic zdecyduj sie chyba na ubrania.Bo za zabawki takie zeby sprostaly ich wymaganiaom bym pol wyplaty dala.

Kupie kazdemu po takiej bluzie BLUZY DRESOWE DRESY BLUZA CARS AUTA ZYGZAK 110/116 (1321604253) - Aukcje internetowe Allegro plus jakies slodycze czy tam drobnostki a corce przyjaciolki wezme taka PIĘKNA RÓŻOWA FIOLETOWA BLUZKA Z BOLERKIEM 104 (1327908175) - Aukcje internetowe Allegro i tez jakies *******ki

Do góry