reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

Znacie jakies strony, z ktorych mozna sciagnac koledy spiewane przez dzieci?
Nie mam czasu szukac....:zawstydzona/y:
Pozdrawiam!

reklama
u nas chyba będzie bez żadnych specjalności ze względu na częste zaparcia, no może trochę rybki dostanie sama nie wiem... szczerze mówiąc to sie nie zastanawiałam nad tym.. muszę faktycznie pomyśleć:D

reklama
ja szczerze to sie nie zastanawialam co mlody dostanie do jedzenia w wigilie, ogolnie to wszystkie posilki dostanie tak jak zwykle, on o 17 zwykle pije mleko to moze wtedy nie dam mu mleka tylko bedzie wcinal od nas z talerza to co sie da :) znając mojego pasibrzucha to nie odpusci nam i trzeba sie bedzie z nim wszystkim podzielic

Ostatnia edycja:
Do góry