reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Dzięki dziewczyny. Tak sobie myślę że skorzystam z waszych rad i może jakąś piżamke jej kupię to się zawsze przyda, a jak nie to coś z pachnidełek. A i do H&M nie mam tak daleko to może wyskoczymy w niedzielę. Grę komputerową kupiliśmy jej w tamtym roku więc odpada.

A co do prezentów dla naszych szkrabów, któraś pisała o tych klockach
KOLEJKA ELEKTRYCZNA KLOCKI ponad 100 elem 148cm (499789183) - Aukcje internetowe Allegro
warto je kupić zamiast dupl?. Bo zastanawiam się nad klejką własnie tą wyżej albo tą
NOWE Lego DUPLO 5608 ZESTAW STARTOWY (504445946) - Aukcje internetowe Allegro
Jak myślicie którą wziąc???

Ostatnia edycja:
reklama
Szerlock szulkałam troche ale masz racje nigdzie tego już nie ma:no: u nas też nie bo to "made in Słowenia":dry: i tu nie sprowadzają:dry::baffled:.

Dzis jestem nieco bardziej szczesliwa:tak:, bo udalo sie nam kupic prezent dla chrześniaka męża (3 latka), jest nim tablica
TABLICA MAGNETYCZNA DISNEY PRINCESS najtaniej!!! (503090804) - Aukcje internetowe Allegro

taka jak ta, tylko w wersji dla chlopcow, czyli w niebieskim kolorze i z jakims tam ludzikiem z bajki.
Dodam, ze w Auchanie dalismy za nia 109 zł a na Allegro jak widać.

Byla jeszcze inna, dokładnie taka
2 w 1_TABLICA MAGNETYCZNA I KREDOWA ______+LITERKI (497911536) - Aukcje internetowe Allegro

w Auchanie też za jakies 110 zł.

Ciekawe czy to przed swietami tak ceny podskoczyły czy zawsze taka przebitka była?:baffled:

Dla naszego smyka po czesci tez wymyśliłam, tzn. złożylam zamowienie u moich rodzicow. Kupią mu pojemnik na zabawki
CHOMIK POJEMNIK NA ZABAWKI Z KÓŁKAMI + POKRYWA (501010820) - Aukcje internetowe Allegro, bo synek ma u nich full zabawek, ktore nie mają swojego miejsca, do tego duzy zestaw drewnianych klocow, bo mały wykazuje jako takie zainteresowanie budowaniem, wiec bedzie mial sie czym u nich bawić i moze jakąś książeczkę.

Teściowa wczoraj zagadywala mnie o rozne zabawki co to jej propoowali w Smyku i chyba najlepszą z propozyji byl garaż wielopoziomowy.

My nadal nie jestesmy zedycowani co to mu kupic. A do tego doszla kolejna ewentualność, taki stolik
STOLIK SPIDERMAN BIURKO TABLICA (501350251) - Aukcje internetowe Allegro,
oczywiscie w Auchanie takiej o ile dobrze pamietam to 98 zł.
Bede wdzieczna za opinie, czy w miare dobry pomysł z tym stolikiem.

My dla Zuzi kupiliśmy wiadukt Wadera
WADER Kid Car zestaw Wiadukt 5,6 m 51660 - zdjęcia produktu

ale ja dałam du..y bo kupiłam w sklepie, a na allegro za 59zł, a w sklepie 95 zł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: głupia ja jak nie wiem co ...:-(

Moja mama chce kupić stolik i krzesełko Mamut z Ikei

a teściowe wraz z matką chrzestną kupili Zuzce bobaska z gadżetami i jakiś wypasiony wózek :dry::blink:

Moja babcia z dziadkiem kupują dla Zuzi zabawkę Noddego, którego moja Zuzia wprost uwielbia (miałyśmy już takiego, ale go zgubiła mała Zu), w domu został tylko taki maly, ale on już za malutki
W ogóle Zuzia ma fioła na punkcie Noddego od jakiś 6-8 mc?!!!
Płyty Cd z muzyka
bajki z Noddym
teledyski z Noddym
kubek i talerz z Noddym
koszulka z Noddym
...
wszystko tylko Noddy!:-D

szerlock- kompletnie nigdzie nie widziałam takiej maszyny :-( przykro mi, ale Ci nie pomogę!:baffled:

kinga- stolik spidermana, na pewno się spodoba :tak:kolorowy, taki pełen urozmaiceń :-)
co do pojemnika na zabawki: w Tesco ( jeżeli masz gdzieś w pobliżu) są prawie, że identyczne i kosztują coś ok.39 zł jak dobrze pamiętam, a tu dodaj jeszcze koszty przesyłki ...

Gaal - no to Zu dostanie bardzo podobny prezent to Janciowego :-)

Od moich rodzicow Jas dostanie znikopis, ksiazki i cos tam jeszcze. Od tesciow dostal samochod zdanie sterowany, choc traktujemy go jako normalny samochod bo ja nie umialabym tym sterowac :-D Jas tym bardziej... :-D

Co do stolika i krzeselka to mam zamiar kupic drewniane sosnowe ale to po swietach dopiero zamowie.
STOLIK + KRZESEŁKO DLA STARSZAKA LAKIEROWANE (500111636) - Aukcje internetowe Allegro
Choc jeszcze sie zastanawiam jakie dokladnie by to mialo byc - moze jednak w jakims kolorze...

Witam:-)
Ja kupilam moim dziewczynkom krzeselko uczydelko-fisher price(jedno na wspole) do tego jednej gasienice gawedziarke-fisher price a drugiej ksiazeczke rymowanke- fisher price
A starszemu synkowi kupilam tego pajaka Boogi co sam rysuje i piaskoline-podwodny swiat
Mojemu chrzesniakowi natomiast kupilam fajnego laptopa

no nic juz nie bede szukala tej maszyny, kupie w przyszlym roku:tak:. teraz musze wymyslic cos innego. moze macie jakies pomysly dla 4 letniej dziewczynki? dodam, ze ona cieszy sie bardzo krotko, szybko sie nudzi, ma malego brata - wiec male elementy musze sobie darowac. myslalam o zegarku taki jakims barbie czy cos, ale to po prostu tak do ponoszenia, bo za mala, zeby sie juz poznala na czasie:tak:. fajne tez klocki lego creator w rozowym pudelku, ale wlasnie - male elementy. wiec mam w glowie pustke.

u nas fioł na punkcie boba budowniczego i jego sprzetu. takze nawet rajstopki z bobem mamy:tak:

Szerlock- a może dla takiej dziewczynki
Kasa z czytnikiem i wagą, Brimarex | Zabawki dla dzieci powyżej 3 lat | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl
Kasa z kalkulatorem, Interkobo | Zabawki dla dzieci powyżej 3 lat | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl
Kasa z wyświetlaczem i wagą, Brimarex | Zabawki dla dzieci powyżej 3 lat | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl
Smoby - Kasa Sklepowa 022950 - Gospodarstwo domowe, sklep - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy
My Little Pony - Kucyk na skuterze na pilota 64068 - My Little Pony - Zabawki seryjne - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy
Littlest Pet Shop - Piórnik 65480 - Littlest Pet Shop - Zabawki seryjne - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy
Polly Pocket - Zakręcone Piruety Lila L9812 - Polly Pocket - Lalki - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy
Bratz Sportowe - Cloe Łyżwiarka 354567 - Bratz - BRATZ - Lalki - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy
Zabawka edukacyjna - KASA SKLEPOWA Early Learning Centre: - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Warszawa

Fifi: niezapomniana chatka z akcesoriami - 15 el. 80209, Epee / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Zestaw do malowania i czesania Blondynka 24517, Interkobo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Pralka na baterie zestaw do prasowania 34282, Interkobo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Kuchenka z akcesoriami Cool Cook 2637, Ecoiffier / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Fifi: zestaw prac domowych dla dziewczynki, 80212, Epee / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Kuchenka Barbecue z akcesoriami 585, Ecoiffier / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Sklepik z wózkiem na zakupy 1727, Ecoiffier / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Kuchenka ceramiczna z odgłosami gotowania i akcesoriami 33818, Interkobo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Zestaw kucharza w wiaderku 33758, Interkobo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Zestaw śniadaniowy z odgłosami gotowania 33821, Interkobo / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci

:-):-):-):-)

reklama
Do góry