reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

witam po raz1:-D:-D:-D:-D:-D
ja mam pustke i brak pomyslu na prezenty dla Julii myslalam na swieta o krzeselkuu uczydelku a na Mikolaja szczeniaczka uczniaczka:confused::baffled: ale to wszystkojeszcze pewnie ulegnie 100 tys razy zmianie dziadkom chyba zrobie takie rami z masy solnej z JUlii raczkami i nozkami odbitymi a reszcie???????????????????? NIE WIEM:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
mysz ja go zamkne w pokoju i niech sobie wirtuozi:-D. poza tym jest regulacja glosnosci, tlyko jest jedno, ale...gdy gra muzyka tzn. jakis podklad to sciszasz, po czym organy ci przypominaja o sobie i znow robia sie glosne. mozna przeciez ponaklejac jakas dzwiekosciszającą tkanine. to jest naprawde bezcenne widziec go jak stoi lub siedzi na tym malutkim taboreciku i grajkuje i potancowuje:-D. ja mam taki keyboard jesczze z mojej komunii i on jest u mojej mamy. jak tam idziemy to on leci do szafy i targa te organy zeby mu wlaczyc.

co do szczeniaczka uczniaczka czy krzeslka to ja mi sie wydaje, ze dzieci w wieku naszych sa za "stare" na to, ale moze mi sie tak wydaje. szczeniaka kupilismy na roczek i troche sie kacper pobawil i koniec na tym. moze lepiej fontanna z pilek albo kula niespodzianka tez z pilkami?

Quinten raczej nie dostanie juz nic bo ciągle co mu kupie to zaraz to dostaje także musi sie nacieszyc prezentami od rodziny inaczej zbankrutuje;-).

M dostanie bon w sklepie sportowym, zero oryginalnosci wiem ale on uwielbia biegac a ja nie znam sie na tych wszystkich akcesoriach także sobie pojedzie i sam wybierze:tak:,
siostrze jakąs ekskluzywną agendę:-),
8 letniej siostrzenicy kupiłam taki kompleciki do pisania listów, pamietnik i do telefonu zawieszkę wszystko max dziewczece tzn różowe, pachnące w kotki itp:tak:,
bratankowi 6 letniemu pajęczyne spider mana troche jest droga ale to moj chrzesniak ma na imie Adas takze dochodzą mu imieniny i urodziny bo 26 grudnia sie urodził, takze jeden prezent na 3 okazje
dwóm bratankom 17 i 12 letnim daję kasę,
mojej chrzesniaczce kupilam takiego pelikana fisher Price do ciagniecia, a na urodziny bo styczniu bedzie miała roczek zamówiłam portret na allegro i złote kolczyki ptaszki.
Ja od M zażyczylam sobie perfumki a od siostry jeszcze nie wiem:eek:.

U nas muzycznych zabawek jest sporo i są dość mocno ekspoatowane. Ma takie ogranki Simby ze zwierzętkami, one też mają taką regulację głośności, ale nie sprawdzałam czy po dźwiękowym przypomnieniu automatycznie się podgłaśnia, poza tym jeszcze muzyka w ogródku zabaw przeżywa "drugą młodość", mnie nie przeszkadza, bo ja lubie muzykę. No i staram się unikać zabawek, które są za głośne albo mają przeraźliwy dźwięk - jak dostał rok temu w prezencie piłkę Simby do raczkowania, to od razu zakleiłam watą i taśmą głośnik, no i do tej pory się trzyma :-)
U nas nastąpiła "reaktywacja" szczeniaczka, ale znowu baterie padły.... A książeczka FP cały czas na topie i to na oryginalnych bateriach :szok:
A jeśli chodzi o prezenty, to chyba postawimy na klocki Duplo - planuję mu kupić podstawkę, żeby można było budować domki, stawiać zwięrzątka itp, ew. dokupić jakiś pociąg, czy inny pojazd, bo samych klocków ma sporo. Garaż Wadera czeka u cioci do zabrania (stan idealny), więc nie ma potrzeby, ogólnie ma tak dużo zabawek, bo sporo spadkowych, że nie mamy gdzie ich trzymać.
Rodzina zawsze tak go obsypuje prezentami, a my już mu kupiliśmy znikopis i od razu daliśmy, bo jest jeszcze mały i pewnie za bardzo nie rozumie co to Mikołaj, a wiele prezentów na raz tak nie cieszy jak te rozłożone w czasie...
Z prezentami dla rodziny mam zawsze problemy, ale to dajemy sobie pod choinkę, więc trochę czasu jeszcze mam.

kasro uwazam, ze swietny pomysl z ta karafka skoro tescie takie maja zainteresowania.na pewno im sie spodoba.

ewitka - ale macie fajnie z zabaweczkami, ze tak ich sporo dostajecie. zazdroszcze:tak:

Szerlock, Pawełek ma dużo zabawek, ale większość spadkowych samochodów i klocków, no a na bieżąco coś dadzą chrzestni, dziadkowie i 4 nowe zabawki już przybywają.
Dziewczyny a co sądzicie o takim zestawie, może któraś z was zetknęła się juz z tą firmą?
MIASTECZKO +Kolejka DUŻO innych pasują do DUPLO (486548593) - Aukcje internetowe Allegro
Bo mnie to zaciekawiło, niedrogi, a ma duzo ciekawych elementów. A mamy juz klocki duplopodobne Dimo, nie są złe i fajnie się składają z duplo.

ewitko mi sie podoba to miasteczko. mysle, ze ta zabawka starczy na dlugo i jak pawelek bedzie starszy to sie rowniez zabawi. wyglada na zdjeciach jakosciowo w porzadku, faje kolorki i cena dobra.

Dzięki Aletko, to w takim razie ją "zamówię" u rodziny. Spodobało mi się to, że ma takie fajne elementy jak okienka, płotek no i dodatkowe klocki - będzie z czego budować. Aletko a ty masz ten większy zestaw 110 części z możliwością konstruowania torów w ósemkę, czy ten mniejszy jak na aukcji?

reklama
Do góry