co do tych rowerkow hauck prema to moi znajomi bardzo źle trafili i tak im sie zblokowały tylne kółka, ze rowerek do wyrzucenia, bo malo jeździli a gwarancja upłynęła. probowali sami nparawic, ale niestety sie nie dalo. jak ktos jest silny jak pudzian to go popcha, ale my kobitki - nie ma szans, bo sama probowałam
. i jeszcze kiedys ktos wspominał mi, ze tez trafiony ten rowerek kupił i ja w ogole nie myslałam nad takowym, bo po co kusic los.
gaal ten ufo jest super, a w dodatku jak Zuziulka podrosnie, podnozek odkrecasz i masz "dorosły" rowerek, a w haucku to gdzie będzie miala nozki skoro podnozka nie ma, a pedały daleko w takich rowerkach są.a co do pasow to dla mnie jakas bzdura. w naszym rowerku jest taka blokada i w niczym to nie przeszkadza, nic nie utrudnia, kacper nie wypada, pomimo, ze sie diabeł zsuwa z siedzenia, a jak Zu bedzie starsza to pasy nie będą jej potrzebne, a pewnie i rowerek kupi sie nowy:-). my mamy taki, nie wiem czy juz nie wklejałam linku czasem:
ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (351869040) - Aukcje internetowe Allegro
wszystko mi sie podoba, oprocze tego, ze kierownicy nie mozna skrecac o 360stopni, ale jesli chodzi i prowadzenie go rączką to naprawde łatwo, lekko i przyjemnie.
ma ktoras z was taka zyrafe? wiem, ze troche pozno ją kupowac, ale chodzi mi o samą radochę z wrzucania i wypadania, jakie macie opinie o niej, warto kupic czy moze macie cos fajniejszego? wziełam pierwszy link z tych nizszych cen, bo akurat bardzo rozne maja ludzie ceny tego. znalazłam tez za 53zł i z przesyłka najtaniej wychodzi
FISHER PRICE ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW (373923975) - Aukcje internetowe Allegro
a co sadzicie na temat fontanny playskool, taki przykład:
Fontanna z piłek PLAYSKOOL Warszawa (371609341) - Aukcje internetowe Allegro