reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Aletko i welonko super prezenty dostały Wasze pociechy:-)
Myszko pomysł z lokatą tez mi sie podoba bo tak to kasa sie rozejdzie nie wiadomo na co i kiedy
ewula trudny wybór bo oba stoliki są fajne

reklama
Miłosz ma w w torek urodziny a ja w ciaz niemam dla niego prezentu... :szok:
ja chcialabym mu kupic rowerek... a mąz nie... bo uwaza ze jest jeszcze za may... i mmoze sobie krzywde zrobic...
wiem tylko tyle ze urodziny bedą przeniesione na 24 maja... bo teraz kazdy ma u nas w rodzinie komunie ma ....

my kupiliśmy małemu basen dmuchany i 300 piłeczek - mega szok frajda!!! nie tylko dla niego...:-D

Welonka- super prezenty wybrałaś dla Oliwci :tak:

Pyzuncia- super tunelik :-) aż sama bym taki kupiła gdyby miejsca w domu było iwecej :sorry2:

My też kupiliśmy ten rowerek co myszka i ewula :-D Mam nadzieje że bedize dobry, choć miałam niezły orzech do zgryzienia... z trzy dni sie zastanawiałam który kupić, bo obawiam się że ten będize za duzy jednak :-( niby od 18 miesiaca jest... ale pasy pięciopunktowe mnie przekonały wiec chyba mały jednak z niego skorzysta już teraz :tak:te inne z bardziej zabudowanym przodem (taką obręczą) to wydają mi sie lipne jakieś :sorry2:takie plastikowe zabawki co na pierwszym lepszym wertepie mogłyby się rozklekotać :dry:

co do tych rowerkow hauck prema to moi znajomi bardzo źle trafili i tak im sie zblokowały tylne kółka, ze rowerek do wyrzucenia, bo malo jeździli a gwarancja upłynęła. probowali sami nparawic, ale niestety sie nie dalo. jak ktos jest silny jak pudzian to go popcha, ale my kobitki - nie ma szans, bo sama probowałam:-D. i jeszcze kiedys ktos wspominał mi, ze tez trafiony ten rowerek kupił i ja w ogole nie myslałam nad takowym, bo po co kusic los.
gaal ten ufo jest super, a w dodatku jak Zuziulka podrosnie, podnozek odkrecasz i masz "dorosły" rowerek, a w haucku to gdzie będzie miala nozki skoro podnozka nie ma, a pedały daleko w takich rowerkach są.a co do pasow to dla mnie jakas bzdura. w naszym rowerku jest taka blokada i w niczym to nie przeszkadza, nic nie utrudnia, kacper nie wypada, pomimo, ze sie diabeł zsuwa z siedzenia, a jak Zu bedzie starsza to pasy nie będą jej potrzebne, a pewnie i rowerek kupi sie nowy:-). my mamy taki, nie wiem czy juz nie wklejałam linku czasem:

ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (351869040) - Aukcje internetowe Allegro

wszystko mi sie podoba, oprocze tego, ze kierownicy nie mozna skrecac o 360stopni, ale jesli chodzi i prowadzenie go rączką to naprawde łatwo, lekko i przyjemnie.

ma ktoras z was taka zyrafe? wiem, ze troche pozno ją kupowac, ale chodzi mi o samą radochę z wrzucania i wypadania, jakie macie opinie o niej, warto kupic czy moze macie cos fajniejszego? wziełam pierwszy link z tych nizszych cen, bo akurat bardzo rozne maja ludzie ceny tego. znalazłam tez za 53zł i z przesyłka najtaniej wychodzi
FISHER PRICE ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW (373923975) - Aukcje internetowe Allegro

a co sadzicie na temat fontanny playskool, taki przykład:
Fontanna z piłek PLAYSKOOL Warszawa (371609341) - Aukcje internetowe Allegro

szerlock- mój Piotruś dostał fontanne na urodziny i jest zachwycony :tak:do tego stopnia że już baterie są do wymiany :sorry2:

Szerlock Quinten dostał na urodziny tą żyrafę i bardzo lubi się nią bawić, tylko mnie ona jakos tak nie podchodzi bo oprócz tego wkładania piłeczki to nie można nic z nią robić:baffled:.

Dostał też takie drzewko do wkładania piłeczek i jest według mnie dużo lepsze niż ta zyrafa bo dużo wiecej bajerów:-p.

@@ INTERAKTYWNA ZJEŻDŻALNIA drzewo VTECH @@ (372204468) - Aukcje internetowe Allegro

Do tego dostał chodzik od mojej siostry bo przecież ona wie lepiej niż my i rehabilitantka co jest dla Quintena dobre, a od nas dostał hustawkę ale w opakowaniu nie było haków bo trzeba oddzielnie je dokupić o czym nie wiedziałam wiec hustawka jeszcze nie zamontowana.

reklama
szerlock my tez mamy taki rowerek, tylko ze nie ufo a myszke i Olek sie nim bardzo zachwycony

a ta zyrafe kupilismy na mikolaja i jakis czas sie nia bawil a teraz jakos bardzo rzadko, bo uwielbia bawic sie wszytskim co ma kółka albo świeci

od chrzestnego dostal maly zestaw majsterkowicza z kiddelandu, i nawet fajne to jest bo mozna dopasowac ksztalty do otworów i wtedy slychać dżwieki, wkrecac i wykrecac srubki, wbijac gwozdzie i kreci pokretelkiem, jest tez do tego wiertartka z dżwiękiem i inne narzędzia

Do góry