reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Aletko i welonko super prezenty dostały Wasze pociechy:-)
Myszko pomysł z lokatą tez mi sie podoba bo tak to kasa sie rozejdzie nie wiadomo na co i kiedy
ewula trudny wybór bo oba stoliki są fajne

reklama
Miłosz ma w w torek urodziny a ja w ciaz niemam dla niego prezentu... :szok:
ja chcialabym mu kupic rowerek... a mąz nie... bo uwaza ze jest jeszcze za may... i mmoze sobie krzywde zrobic...
wiem tylko tyle ze urodziny bedą przeniesione na 24 maja... bo teraz kazdy ma u nas w rodzinie komunie ma ....

my kupiliśmy małemu basen dmuchany i 300 piłeczek - mega szok frajda!!! nie tylko dla niego...:-D

Welonka- super prezenty wybrałaś dla Oliwci :tak:

Pyzuncia- super tunelik :-) aż sama bym taki kupiła gdyby miejsca w domu było iwecej :sorry2:

My też kupiliśmy ten rowerek co myszka i ewula :-D Mam nadzieje że bedize dobry, choć miałam niezły orzech do zgryzienia... z trzy dni sie zastanawiałam który kupić, bo obawiam się że ten będize za duzy jednak :-( niby od 18 miesiaca jest... ale pasy pięciopunktowe mnie przekonały wiec chyba mały jednak z niego skorzysta już teraz :tak:te inne z bardziej zabudowanym przodem (taką obręczą) to wydają mi sie lipne jakieś :sorry2:takie plastikowe zabawki co na pierwszym lepszym wertepie mogłyby się rozklekotać :dry:

co do tych rowerkow hauck prema to moi znajomi bardzo źle trafili i tak im sie zblokowały tylne kółka, ze rowerek do wyrzucenia, bo malo jeździli a gwarancja upłynęła. probowali sami nparawic, ale niestety sie nie dalo. jak ktos jest silny jak pudzian to go popcha, ale my kobitki - nie ma szans, bo sama probowałam:-D. i jeszcze kiedys ktos wspominał mi, ze tez trafiony ten rowerek kupił i ja w ogole nie myslałam nad takowym, bo po co kusic los.
gaal ten ufo jest super, a w dodatku jak Zuziulka podrosnie, podnozek odkrecasz i masz "dorosły" rowerek, a w haucku to gdzie będzie miala nozki skoro podnozka nie ma, a pedały daleko w takich rowerkach są.a co do pasow to dla mnie jakas bzdura. w naszym rowerku jest taka blokada i w niczym to nie przeszkadza, nic nie utrudnia, kacper nie wypada, pomimo, ze sie diabeł zsuwa z siedzenia, a jak Zu bedzie starsza to pasy nie będą jej potrzebne, a pewnie i rowerek kupi sie nowy:-). my mamy taki, nie wiem czy juz nie wklejałam linku czasem:

ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (351869040) - Aukcje internetowe Allegro

wszystko mi sie podoba, oprocze tego, ze kierownicy nie mozna skrecac o 360stopni, ale jesli chodzi i prowadzenie go rączką to naprawde łatwo, lekko i przyjemnie.

ma ktoras z was taka zyrafe? wiem, ze troche pozno ją kupowac, ale chodzi mi o samą radochę z wrzucania i wypadania, jakie macie opinie o niej, warto kupic czy moze macie cos fajniejszego? wziełam pierwszy link z tych nizszych cen, bo akurat bardzo rozne maja ludzie ceny tego. znalazłam tez za 53zł i z przesyłka najtaniej wychodzi
FISHER PRICE ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW (373923975) - Aukcje internetowe Allegro

a co sadzicie na temat fontanny playskool, taki przykład:
Fontanna z piłek PLAYSKOOL Warszawa (371609341) - Aukcje internetowe Allegro

szerlock- mój Piotruś dostał fontanne na urodziny i jest zachwycony :tak:do tego stopnia że już baterie są do wymiany :sorry2:

Szerlock Quinten dostał na urodziny tą żyrafę i bardzo lubi się nią bawić, tylko mnie ona jakos tak nie podchodzi bo oprócz tego wkładania piłeczki to nie można nic z nią robić:baffled:.

Dostał też takie drzewko do wkładania piłeczek i jest według mnie dużo lepsze niż ta zyrafa bo dużo wiecej bajerów:-p.

@@ INTERAKTYWNA ZJEŻDŻALNIA drzewo VTECH @@ (372204468) - Aukcje internetowe Allegro

Do tego dostał chodzik od mojej siostry bo przecież ona wie lepiej niż my i rehabilitantka co jest dla Quintena dobre, a od nas dostał hustawkę ale w opakowaniu nie było haków bo trzeba oddzielnie je dokupić o czym nie wiedziałam wiec hustawka jeszcze nie zamontowana.

reklama
szerlock my tez mamy taki rowerek, tylko ze nie ufo a myszke i Olek sie nim bardzo zachwycony

a ta zyrafe kupilismy na mikolaja i jakis czas sie nia bawil a teraz jakos bardzo rzadko, bo uwielbia bawic sie wszytskim co ma kółka albo świeci

od chrzestnego dostal maly zestaw majsterkowicza z kiddelandu, i nawet fajne to jest bo mozna dopasowac ksztalty do otworów i wtedy slychać dżwieki, wkrecac i wykrecac srubki, wbijac gwozdzie i kreci pokretelkiem, jest tez do tego wiertartka z dżwiękiem i inne narzędzia

Do góry