Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Quinten będzie szalał na trzech kołach. Bardzo fajowy ten pojazd.
I tak sobie myślę czy wiekszość rowerków czy autek dla takich malców ma możliwośc kierowania przez rodzica tam gdzie chce bo chyba w waszym Mamo Q tak można?
no i mamy juz prezent na Roczek :-)
Rowerek HAUCK PREMA101 Dostawa 24h Certyf. 2kolory (354643098) - Aukcje internetowe Allegro
ewula -mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze kupilam taki rowerek jak Ty? No ale ten nam sie najbardziej podobal i doszlam do wniosku ze najdluzej Jasiowi posluzy :-)
Fakt ze pisze na aukcji ze on jets od 18 miesiecy... No, ale...
Poradzcie mi dziewczyny co moglabym chciec dla Jasia od moich rodzicow? Mama mysli o jakims duzym aucie takim zeby mogl sobie cos przewozic w nim (wywrotce) - czy to dobry pomysl? Moze cos innego??? Tak do 100zl.