reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

mamo Q- ale dobrze Quintusiowi, super abodoć!!!!! kurcze, sama bym taki chciała dla siebie:-p:-D jakbym miała teraz jakąś kasę zaraz bym kupiła podobne cudo bez zastanowienia, bo widać, jakie dziecko szczęśliwe!!!!super!

reklama
Ale Quinten będzie szalał na trzech kołach. Bardzo fajowy ten pojazd.
I tak sobie myślę czy wiekszość rowerków czy autek dla takich malców ma możliwośc kierowania przez rodzica tam gdzie chce bo chyba w waszym Mamo Q tak można?

Mozna i jeszcze ma regulację dlugości nie trzeba się schylać tylko dopasowuje sie pod swoj wzrost.:-D No i jest zmieniany zgodnie z wiekiem na dwa latka zostaje tylko rowerek;-).

no i mamy juz prezent na Roczek :-)
Rowerek HAUCK PREMA101 Dostawa 24h Certyf. 2kolory (354643098) - Aukcje internetowe Allegro

ewula -mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze kupilam taki rowerek jak Ty? No ale ten nam sie najbardziej podobal i doszlam do wniosku ze najdluzej Jasiowi posluzy :-)
Fakt ze pisze na aukcji ze on jets od 18 miesiecy... No, ale...

Poradzcie mi dziewczyny co moglabym chciec dla Jasia od moich rodzicow? Mama mysli o jakims duzym aucie takim zeby mogl sobie cos przewozic w nim (wywrotce) - czy to dobry pomysl? Moze cos innego??? Tak do 100zl.

no i mamy juz prezent na Roczek :-)
Rowerek HAUCK PREMA101 Dostawa 24h Certyf. 2kolory (354643098) - Aukcje internetowe Allegro

ewula -mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze kupilam taki rowerek jak Ty? No ale ten nam sie najbardziej podobal i doszlam do wniosku ze najdluzej Jasiowi posluzy :-)
Fakt ze pisze na aukcji ze on jets od 18 miesiecy... No, ale...

Poradzcie mi dziewczyny co moglabym chciec dla Jasia od moich rodzicow? Mama mysli o jakims duzym aucie takim zeby mogl sobie cos przewozic w nim (wywrotce) - czy to dobry pomysl? Moze cos innego??? Tak do 100zl.

no to super rowerek ma Jasio;-)
a z tym autkiem od rodziców myślę ze to dobry pomysł zawsze może wziąć do piasku i piach poprzewozić lub inne autka, bo klocki ma z tego co pamiętam dostał na chrzest

Aletko fajna fontanna

Myszko te autka Wadera naprwde są rewelacyjne mój chrześniak takie ma i sa niezniszczlne a wiadomo co potrafia małe dzieci:-)

no wlasnie z praktyk w przedszkolu pamietam ze dzieci sie w takich autach wozily a mialy jzu po 3 lata wiec Jasio spokojnie sie zmiesci :-D

W biedronce niedawno były samochody Wader woźniak po 30 zł ale nie bardzo się orientuję czym się różni ten woźniak od Wadera. Wiem że na waderze pisze made in germany a na ty, wader wożniak nie mogłam się doczytać chyba że w Polsce robioine.

reklama
Wywrotka juz jest w domu - ogromna :-) Nie zmiescilam sie w biodrach w niej, ale ukleknelam i sie nie zalamala :-d
Rowerek przyszedl wczoraj ale jeszcze go nie zlozylismy.

A co myslicie o czyms takim???
Fabryka Misk�w
Super, nie??

Do góry