reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

ewula woźniak i wader to ta sama firma, ona nawet tak sie nazywa z tego, co pamietam. my tez mamy gigant truck'a i niby jest do 150kg. do tylu to nie wiem, ale ja sie w nim wozilam jak na hulajnodze i samochod caly, nawet nie dechnął.

reklama
Oj Aletko głośno bedzie głośno:laugh2: u nas napewno Quinten od dziadków dostanie piaskownicę, dziadek juz ją robi;-).

Widziałam te misie w DH Smyk śliczne są:tak: tylko one chyba drogie są:dry: może sam mis nie tylko te ubranka do niego, u nas też są i super wybór tylko małe zainteresowanie bo niestety cena misia 10/15 euro i do tego ubranka tyle samo:baffled: tzn kurtka 10 euro, spodnie 10 euro, buty itd itd.

Fajne zabawki Aletko, tę kierownicę synuś dostał pod choinkę i uwielbia (o dziwo cały czas na oryginalnych bateriach) a farmera sama chyba mu kupię albo inną zabaweczkę z firmy Kiddieland.
A z tym proboszczem dobre :-)

kasro - moj Jasio jzu awansem dostal od dziadkow 200zl i poniewaz nie ma zadnych takich drogich potrzeb, to postanowilismy polaczyc to z prezentem na chrzciny (200 euro) i zrobic mu jakas lokate do ktorej mozna bedzie dokaldac (no bo znowu beda Swieta, kolejne urodziny itp)

Moja kochana rodzinka wręczyła mi pieniązki i każdy chce, żebym sama coś kupiła Niuni na roczek, a ja zupełnie nie wiedziałam co, no ale wymyśliłam :-)
Od teściowej Niunia dostała wózek
bb* MAGIC 4 * wózek ESPIRO * BABY DESIGN nowy (335728913) - Aukcje internetowe Allegro, z którego jestem bardzo zadowolona, bo jest rewelacyjny, malutki po złożeniu i super się prowadzi :-) i jest bardzo obszerny :tak:
od mojej mamy kupilam jej krzesełko uczydelko z fishera i pościel feretti,
Fisher Price KRZESEŁKO UCZYDEŁKO Laugh&Learn (358421038) - Aukcje internetowe Allegro

od mojej siostry basen strasznie kolorowy dmuchany i do tego 700 kulek, wszystko kupiłam w tesco - produkt tesco :-)

od dziadka zamówiłam jej ale jeszcze nie doszło pianinko Rock&Twist Zestaw Małego Muzyka-Little Tikes (365454335) - Aukcje internetowe Allegro
no i w tesco od szwagra taki zestaw instrumentów ...
natomiast od nas nie mam pojęcia co jej kupić :no::baffled:
aha i od mojej koleżanki jednej dostała juz konika z Little tikes SUPER KONIK NA BIEGUNACH-BUJAK LITTLE TIKES+bonus! (360753606) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam, że to świetna sprawa. Niunia strasznie się z tego cieszy :o)

Może Wy macie jakiś pomysł co jej od nas mogłabym kupić?

Myszko zastanawiałam się nad rowerkiem, ale jednak z mężem stwierdziliśmy, że u nas nie ma żadnych placów abyśmy mogli z tego rowerku skorzystać, a na dłuższe spacery to ona jednak woli w wózku. Więc jak kupimy rowerek to dopiero na przyszłą wiosnę.

Co do pozostałych prezentów, to rodzinka naprawdę mnie zaskoczyla. Co prawda ja zdecydowałam co kupić, ale pieniązki oni dali wcześniej, dlatego musiałam kupić za wszystko i mam nadzieję, że będą zadowolenie :happy:

Aletko Rafałek dostał taki domek od mojej koleżanki. Na poczatku troche się wystraszył tymi melodiami bo dość głośne ale teraz już się oswoił i bardzo lubi sie tym bawić.
Myszko jeśli chodzi o rowerek to wszytko prawie ok tylko blokada kierownicy czasem nam się sama załadowuje i mnie to czasem wkurza.
Ja mam ten sam problem jeśli chodzi o kupno czegoś dla Rafiego za kaskę którą dostał. Chrzestny dał na piaskownicę bo mąż wspomniał że chcemy mu kupić ale chyba damy se na wstrzymanie bo dziadek się zadeklarował że zrobi drewnianą. No i klops bo chciałabym cos kupiś co by trochę posłużyło.
no i może cos takiego
CHICCO STOLIK EDUKACYJNY OGRÓDEK SŁÓWEK, PROMO! (359258691) - Aukcje internetowe Allegro

czy takiego
Chicco Modo EDUKACYJNY INTERAKTYWNY STOLIK 2w1 (359306606) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ewula - zobaczymy jak to bedzie z rowerkiem u nas.
Fajne te stoliki, ale maz by mnie chyba zabil :no: Ze wzgledu na brak miejsca... No i nie ukrywam ze Jasio ma sporo zabawek (takich drobnych ma 2 plastikowe kosze - takei skladane...) plus klocki i inne drobiazgi... :dry:

Do góry