reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Dziewczyny rzuccie jakiś pomysł na fajny prezent na zajączka nie rujnujący budżetu. Chcielismy Rafałowi sprawić cos do jeżdzenia ale nie damy rady finnsowo w tym miesiącu, a na nic innego nie mam pomysłu. może Wasze dzidzie mają cośco im przypadło do gustu, bo nie chcę żeby to była kolejna zabawka na półkę

reklama
ewula - ja kupilam Jasiowi aparat fotograficzny :-)
NOWY Tęczowy aparat fotograficzny CHICCO (325151567) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze nie uzywal wiec trudno powiedziec, no ale moze na jakis czas go to bedzie bawilo - pisze ze jest do dwoch lat.
Malo jest wlasciwie zabawek dla rocznych mniej wiecej dzieci - albo sa dla mlodszych, albo dla starszych...

jak maz wroci to pewnie przeforsuje (ja przeforsuje, nie on :-D) ten rowerek
ROWEREK,SINGLE NA PEDAŁKA KOLORY WYS KURIEREM 0 (318872833) - Aukcje internetowe Allegro

mysz- kurcze, cos mi się zdjęcia nie wgrywają ....całą resztę widzę, ale bez fotek...:-(

żaniu- będziem tęsknić, ale ty uważaj na siebie piękna!!bezpiecznej podróży!

no wlasnie dziewczyny na chrzciny dla miesiecznego chlopca, synka m. brata, ale nie jestesmy chrzestnymi to ile dac lub moze cos kupic? a na świeta co takiemu maluszkowi kupic? pomozcie. ale tez takie wiecie ceny srednie.

simamo bardz kolorowe zanawki i wygladaja na strasznie zajmujące. nie znam sie na cenach little tikes, wiec jak mozesz oswiec mnie czy to udalo ci sie kupic w dobrej cenie czy normalnnie tez tyle kosztuja, ze nie ma luksusu i trza samemu je kupic:tak:

no niestety nie są tanie ale można na alle dorwać używane i śmiało kupić , bo to zabawki nie do zdarcia:tak: plastik wytrzymały na wszystko interesująca "młodzież" kolorystyka, itp. mój naprawdę lubi te zabawki, te LT to naprawdę super, mocne kolory no i co zauważyłam, że np. biały kolor na nich nieżółknie po czasie - w przeciwieństwie FP.;-)

Myszko my kupiliśmy podobny:-)

Mały przeszczęśliwy tylko jeszcze nie bylismy nim na dworze bo zimno:no::no::no:.

nie no fajowy bzyczek. ale niuniek bedzie miala ucieche takim pojazdem brykac po dworzu. niech juz ladna pogoda wreszcie bedzie.

reklama
Ale Quinten będzie szalał na trzech kołach. Bardzo fajowy ten pojazd.
I tak sobie myślę czy wiekszość rowerków czy autek dla takich malców ma możliwośc kierowania przez rodzica tam gdzie chce bo chyba w waszym Mamo Q tak można?

Do góry