reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

hehe Mysz u was po prostu krótko i na temat, po prostu przydałby sie porządny s@x!;-);-);-):-D

reklama
kurcze - przeciezp isze ze NIE MOGE :-D
Zreszta nie gadamy ze soba wiec seks na milczaco bylby dziwny :-D

niedługo ZAJĄC... mi podoba się takie ustrojstwo, bo Mały jak dostał chodzik-pchacz z takimi bajerami do skubania i grzebania to przepada na całe wieki, zapomina o bożym świecie i rozpracowuje wszystkie funkcje po kolei... a w domu błoga cisza... no może niezupełnie, bo puszczam mu muze typu: Fasoli, Smerfy i inne... jak mu nie puszczam lekko muzy dziecięcej to buczy a tak słucha a ja moge obiad spokojnie sklecić...:-)

SiMamo fajna zabawka fajna:tak:,

A ja kupiłam ukochanemu kurde kartkę z napisem I love you:-D normalnie taki oryginał ze mnie, że szok....:-D

Myszko co nie można, można można sprawdzałam.

reklama
Mamo Q - teraz to chyba tylko telefoniczny seks jet mozliwy :-D:-D:-D

No a co reszta sprezentowala swoim M z okazje Walentynek?? Pochwalcie sie to moze cos zgapie od was :-p i za 2 miesiace dam mojemu...

Do góry