reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

No co jest???? Nic nie dalyscie Waszym chlopom????
To moze przynajmniej pochwalicie sie co Wy dostalyscie ;-)

reklama
ja zamiast bielizny dla siebie robie kolacje przy świecach, czyli wyświechtany pomysł i bardzo banalny, ale jedzeni bedzie dobre i muzyka:-D i ta oklacja to nie dzis, bo m. w pracy tylko jutro.

ja oczywiscie nigdy nie robilam romantycznej kolacj iprzy swiecach wiec ciekawa jestem szerlock co podasz do jedzenia :-)

U nas bardzo mile spedzony dzionek :-) Wieczoru nie ma bo mąż na nocki :-( Ale za to miałam pyszne sniadanko podane do łóżka z kwiatami i lizakiem :-D Nawet małemu sie dostało :-) Liznął dziś pierwszy raz w swoim życiu lizaka :-D A że ja w pogodni dzis do południa, egzamin itd, to mężowi się nic nie dostało :sorry: Ale jak to określił: miał mnie i to najważniejsze :-p;-):tak:

DSCI5721.jpg

DSCI5723.jpg

marti pieknie mąż powiedzial.:tak:

mysz to ja chciałabym podac wołowine po meksykańsku, ale nie mam jeszcze przepisu:-D:-D:-D ani wolowiny:-D:-D:-D

ja tylko na sekunde bo mąż poszedł się kąpać
ja kupiłam mężowi kartke z napisem najwspanialszy mąż na świecie:) a co niech się chłopak cieszy. Zrobiłam mu śniadanie do łóżka. A mąż zabrał mnie i córcie do oceanarium, kupił sex haleczkę i majteczki do kompletu do spania i pończochy samonośne oraz kwiatki, a i zrobił obiad po powrocie z wycieczki:) było suuuper ja już wykąpana więc teraz już przebieram się w nowy strój i zapalam świece papap miłego wieczoru hym może nocki:)

żania - Twój mąż ma świetny gust.

Ja dostałam piekny bukiet polnych kwiatów (moje ulubione) i karteczke na któtej jest mis z takimi słodkimi maslanymi oczkami. Ja dałam mezusiowi karteczke i zrobilismy z Wojtusiem blache serniczka, miała byc upojna noc ale... marcinowi ma zakazenie w zebie i jeczał wic prznieslismy nocne igraszki na dzien kiedy przestanie go olec

reklama
A my najpierw poszliśmy w 3 do mojej koleżanki z podstawówki, potem oddaliśmy Janka mojej mamie i pojechaliśmy przed siebie, zjedliśmy razem baaaardzo póxny obiad (najsamotniej jest w tłumie - więc w knajpie w centrum Janki :-p), a potem pojechaliśmy w sentymentalną przejażdżkę po grodzisku, natolinie i milanówk. A dostaliśmy po połowie balonika dla Janka :-p, czyli kupiliśmy mu jeden :-p.

Do góry