reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

No co jest???? Nic nie dalyscie Waszym chlopom????
To moze przynajmniej pochwalicie sie co Wy dostalyscie ;-)

reklama
ja zamiast bielizny dla siebie robie kolacje przy świecach, czyli wyświechtany pomysł i bardzo banalny, ale jedzeni bedzie dobre i muzyka:-D i ta oklacja to nie dzis, bo m. w pracy tylko jutro.

ja oczywiscie nigdy nie robilam romantycznej kolacj iprzy swiecach wiec ciekawa jestem szerlock co podasz do jedzenia :-)

U nas bardzo mile spedzony dzionek :-) Wieczoru nie ma bo mąż na nocki :-( Ale za to miałam pyszne sniadanko podane do łóżka z kwiatami i lizakiem :-D Nawet małemu sie dostało :-) Liznął dziś pierwszy raz w swoim życiu lizaka :-D A że ja w pogodni dzis do południa, egzamin itd, to mężowi się nic nie dostało :sorry: Ale jak to określił: miał mnie i to najważniejsze :-p;-):tak:

DSCI5721.jpg

DSCI5723.jpg

marti pieknie mąż powiedzial.:tak:

mysz to ja chciałabym podac wołowine po meksykańsku, ale nie mam jeszcze przepisu:-D:-D:-D ani wolowiny:-D:-D:-D

ja tylko na sekunde bo mąż poszedł się kąpać
ja kupiłam mężowi kartke z napisem najwspanialszy mąż na świecie:) a co niech się chłopak cieszy. Zrobiłam mu śniadanie do łóżka. A mąż zabrał mnie i córcie do oceanarium, kupił sex haleczkę i majteczki do kompletu do spania i pończochy samonośne oraz kwiatki, a i zrobił obiad po powrocie z wycieczki:) było suuuper ja już wykąpana więc teraz już przebieram się w nowy strój i zapalam świece papap miłego wieczoru hym może nocki:)

żania - Twój mąż ma świetny gust.

Ja dostałam piekny bukiet polnych kwiatów (moje ulubione) i karteczke na któtej jest mis z takimi słodkimi maslanymi oczkami. Ja dałam mezusiowi karteczke i zrobilismy z Wojtusiem blache serniczka, miała byc upojna noc ale... marcinowi ma zakazenie w zebie i jeczał wic prznieslismy nocne igraszki na dzien kiedy przestanie go olec

reklama
A my najpierw poszliśmy w 3 do mojej koleżanki z podstawówki, potem oddaliśmy Janka mojej mamie i pojechaliśmy przed siebie, zjedliśmy razem baaaardzo póxny obiad (najsamotniej jest w tłumie - więc w knajpie w centrum Janki :-p), a potem pojechaliśmy w sentymentalną przejażdżkę po grodzisku, natolinie i milanówk. A dostaliśmy po połowie balonika dla Janka :-p, czyli kupiliśmy mu jeden :-p.

Do góry