reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
O kurde a ja jeszcze nawet nie myslałam:zawstydzona/y:, kiedys takie majtki kupiłam co by je można było zjeść, nie dobre były a niby truskawka:sorry2:.

Ja w walentynki będę nad morzem z Pietruszką a mój mąż w domu :-( Pełny romantyzm - chlip, chlip

ja już kupiłam kartkę, zrobię jakaś kolacje przy świecach w sex koszulce nocnej w pończoszkach lub coś w tym stylu, jak pszczółka będzie grzeczna i mąż też nic nie przeskrobie:happy:

O kurde a ja jeszcze nawet nie myslałam:zawstydzona/y:, kiedys takie majtki kupiłam co by je można było zjeść, nie dobre były a niby truskawka:sorry2:.

myslałam o tych galotkach, ale skoro piszesz, ze fuj to pindole. nie będe sobie niesmaku robiła:tak:

ale teraz tak sobie pomyslałam, ze ja zrobie taki oto prezent - kupie sobie full wypas bielizne:-D

szerlock- pomysł: rewelacja!!!! tylko koniecznie po zakup wybierz się z koleżanką! będzie ubaw!:-D:-)

reklama
kurcze - widze ze u Was z prezentami idziecie na calego :-)
Ja nigdy nie daje nic na Walentynki i moj maz mi tez nie - kartka i tyle. Kolacji tez nie bedzie no bo niby kto mialby sie tym zawsze zajac? Maz nie potrafi gotowac a mi by sie nie chcialo :-D
Jakas malo romantyczna jestem...

Do góry