reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Z Babciami tak to już chyba jest. Moja teściowa też się nie pyta co kupić i ostatnio kupiła Rafałowi chodzik z czego jestem bardzo niezadowolona o czym ona wie, bo po pierwsze nie mieliśmy zamiaru używać tego wynalazku, a po drugie chodzik stoi na strychu w spadku bo dzieciach z rodziny. Ale i tak wątpie żeby ją to coś nauczyło.
Wczoraj byliśmy u koleżanki , która ma synka z czerwca i ma szczeniaczka uczniaczka. Kurcze fajowa ta zabawka i sprzedałam już pomysł na prezent moim rodzicom. Cierpliwie szukali na allegro, zobaczymy jaki będzie skutek.

reklama
hi hi wy walczycie z babciami a ja z siostra mojego meza - (ona jeszcze nie ma dzieciaczków) a Wojtkowi wszystko chciałaby kupowac na wyrost:confused2: jak miał 2 miesiace to dostał nakładke na kibelek - zeby mógł sie zalatwiac (no i lezy na szafie i bedziemy musieli komus oddac bo nam nie pasuje) teraz na gwiazdke znalazzła duza ciezarówke dla dzieci powyzej 3 lat - ledwo udało ja sie nakłonic zeby kupiła cos innego - ale co tego nie wiem. Juz zapowiedziała ze na chrzciny (robimy dopiero jak Wojtek bedzie miał roczek - bo tesciowie daleko mieszkaja) dostanie rowerek :sorry:. Ale tak poza tym to Ciotka jest ok:-)

pyzuncia - wazne ze ma checi i pewnie kupowanie rzeczy dla Wojtusia sprawia jej przyjemnosc :-)
My robimy chrzciny jak Jasio bedzie mial 8 miesiecy i tez sie zastanawiam nad zazyczeniem sobei rowerka - takeigo trzykolowego z opcja dla dzieci jeszcze nie pedalujacych :-)

mamaQ ma dobry pomysl - po co jej dwa skoro jeden moze sie przydac na prezent. Nawet jak nie teraz to moze za rok. A moze na jakeis chrzciny pojdziecie czy cos w tym stylu? Albo wystaw na Allegro i skoro jets nowy to dostaniesz pewnie za niego tyle co normalnie kosztuja nowe. A Mai kupisz cos innego.

mamy w rodzinie Gucia ma 5 miesięcy ale dostaie od chrzestnego szczeniaczka na gwiazdkę, zresztą już kupiłam dla niego prezent. No właśnie zastanawiam się nad wystawieniem go na allegro jak przyjadę do Polski.

reklama
Do góry