reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Z Babciami tak to już chyba jest. Moja teściowa też się nie pyta co kupić i ostatnio kupiła Rafałowi chodzik z czego jestem bardzo niezadowolona o czym ona wie, bo po pierwsze nie mieliśmy zamiaru używać tego wynalazku, a po drugie chodzik stoi na strychu w spadku bo dzieciach z rodziny. Ale i tak wątpie żeby ją to coś nauczyło.
Wczoraj byliśmy u koleżanki , która ma synka z czerwca i ma szczeniaczka uczniaczka. Kurcze fajowa ta zabawka i sprzedałam już pomysł na prezent moim rodzicom. Cierpliwie szukali na allegro, zobaczymy jaki będzie skutek.

reklama
hi hi wy walczycie z babciami a ja z siostra mojego meza - (ona jeszcze nie ma dzieciaczków) a Wojtkowi wszystko chciałaby kupowac na wyrost:confused2: jak miał 2 miesiace to dostał nakładke na kibelek - zeby mógł sie zalatwiac (no i lezy na szafie i bedziemy musieli komus oddac bo nam nie pasuje) teraz na gwiazdke znalazzła duza ciezarówke dla dzieci powyzej 3 lat - ledwo udało ja sie nakłonic zeby kupiła cos innego - ale co tego nie wiem. Juz zapowiedziała ze na chrzciny (robimy dopiero jak Wojtek bedzie miał roczek - bo tesciowie daleko mieszkaja) dostanie rowerek :sorry:. Ale tak poza tym to Ciotka jest ok:-)

pyzuncia - wazne ze ma checi i pewnie kupowanie rzeczy dla Wojtusia sprawia jej przyjemnosc :-)
My robimy chrzciny jak Jasio bedzie mial 8 miesiecy i tez sie zastanawiam nad zazyczeniem sobei rowerka - takeigo trzykolowego z opcja dla dzieci jeszcze nie pedalujacych :-)

mamaQ ma dobry pomysl - po co jej dwa skoro jeden moze sie przydac na prezent. Nawet jak nie teraz to moze za rok. A moze na jakeis chrzciny pojdziecie czy cos w tym stylu? Albo wystaw na Allegro i skoro jets nowy to dostaniesz pewnie za niego tyle co normalnie kosztuja nowe. A Mai kupisz cos innego.

mamy w rodzinie Gucia ma 5 miesięcy ale dostaie od chrzestnego szczeniaczka na gwiazdkę, zresztą już kupiłam dla niego prezent. No właśnie zastanawiam się nad wystawieniem go na allegro jak przyjadę do Polski.

reklama
Do góry