reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Olcia super ludzik, te nasze ludziki to jak ufoludki takie buzki maja moj tez mial podobna ;) moj w 10tc mial tetno 180 ale sie ruszal chwilami dosc intensywnie moze dlatego, jak spytalam lekarza czy to ok to pow ze prawidlowo.

A i ja biore ascofer to jst zelazo w tabletkach bo mialam hemoglobine na granicy juz i niski poziom zelaza we krwi, a wiadomo ze te parametry wraz z wiekiem ciazy beda ciagnac raczej ku dolowi

Arbuz to faktycznie pozno ta wizyta, ja na pierwszej bylam w 8 tyg, potem w 10, teraz prenatalne mam ale u innego lekarza w 12 t 1 dzniu wypada, a u swojego ginka mam sie pokazac w 14tc

reklama
Dotka coś tam miedzy nogami widać było ale Pani doktor powiedziała, że nie zwracamy jeszcze na to uwagi bo może to być chłopiec a może porostu widzimy pępowinę i dopiero ok 20 tygodnia to co widać jest raczej pewne. Maluch miał 4 centymetry, przezierność karkową 1,2 mm, posiada kość nosową i prawidłowe przepływy, było też widać uszy,żołądek z serduchem ok ale nie umiem się w tym rozczytać. A to mój maluch

Załączniki

• DSC_0131.jpg
    DSC_0131.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 48
27 czerwiec

Abby

28 czerwiec

Madziamadzia
godz. 18:00

2 lipiec

baska201 godz. 12 USG
monika2222 godz. 16.15
marzenixx godz. 15:00

3 lipca

gieniek godz. 16:40
wikcia2007 godz. 16:50

4 lipiec

gieniek godz. 8:00 (badanie USG 11-14 t.c)

5 lipiec

Deszczyk godz. 9:00
arbuz godz.17.00

6 lipiec

Martinek godz. 15:20

Hanus godz. 15:00

Dotka godz. 16:15

M@linka godz. 16.20- (prenatalne)

10 lipiec

Kropka godz. 16:45

12 Lipiec
ooollcciiaaa godz. 17:20

15 Lipiec

Domiśka godz.19:00

16 Lipca

arbuz godz.17.30 (USG)

19 Lipiec

M@linka godz. 10.40

23 Lipiec

Elisse godz. 8:30

31 Lipiec

Milusia83 godz.16:00

hej dziewczyny ja dzisiaj mam wizytę o 16:45. Trochę się denerwuję, czy wszystko jest w porządku no i nie mogę się też doczekać:) Wczoraj odebrałam swoje wyniki z laboratorium i niestety: mam anemię:( Oby to nie zaszkodziło maleństwu... ech... no nic miłego dnia i trzymajcie proszę kciuki!

reklama
Hej dziewczyny jak edytować listę wizyt? Chciałam moją dzisiejszą wpisać mam na 15 a jakoś mi umknęło jak mam się wpisać na listę? Nie żeby jakaś szalenie ważna ta wizyta ale idę do gina po przedłużenie L4 i może USG zrobiłby?

Do góry