reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Olcia super ludzik, te nasze ludziki to jak ufoludki takie buzki maja moj tez mial podobna ;) moj w 10tc mial tetno 180 ale sie ruszal chwilami dosc intensywnie moze dlatego, jak spytalam lekarza czy to ok to pow ze prawidlowo.

A i ja biore ascofer to jst zelazo w tabletkach bo mialam hemoglobine na granicy juz i niski poziom zelaza we krwi, a wiadomo ze te parametry wraz z wiekiem ciazy beda ciagnac raczej ku dolowi

Arbuz to faktycznie pozno ta wizyta, ja na pierwszej bylam w 8 tyg, potem w 10, teraz prenatalne mam ale u innego lekarza w 12 t 1 dzniu wypada, a u swojego ginka mam sie pokazac w 14tc

reklama
Dotka coś tam miedzy nogami widać było ale Pani doktor powiedziała, że nie zwracamy jeszcze na to uwagi bo może to być chłopiec a może porostu widzimy pępowinę i dopiero ok 20 tygodnia to co widać jest raczej pewne. Maluch miał 4 centymetry, przezierność karkową 1,2 mm, posiada kość nosową i prawidłowe przepływy, było też widać uszy,żołądek z serduchem ok ale nie umiem się w tym rozczytać. A to mój maluch

Załączniki

• DSC_0131.jpg
    DSC_0131.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 46
27 czerwiec

Abby

28 czerwiec

Madziamadzia
godz. 18:00

2 lipiec

baska201 godz. 12 USG
monika2222 godz. 16.15
marzenixx godz. 15:00

3 lipca

gieniek godz. 16:40
wikcia2007 godz. 16:50

4 lipiec

gieniek godz. 8:00 (badanie USG 11-14 t.c)

5 lipiec

Deszczyk godz. 9:00
arbuz godz.17.00

6 lipiec

Martinek godz. 15:20

Hanus godz. 15:00

Dotka godz. 16:15

M@linka godz. 16.20- (prenatalne)

10 lipiec

Kropka godz. 16:45

12 Lipiec
ooollcciiaaa godz. 17:20

15 Lipiec

Domiśka godz.19:00

16 Lipca

arbuz godz.17.30 (USG)

19 Lipiec

M@linka godz. 10.40

23 Lipiec

Elisse godz. 8:30

31 Lipiec

Milusia83 godz.16:00

hej dziewczyny ja dzisiaj mam wizytę o 16:45. Trochę się denerwuję, czy wszystko jest w porządku no i nie mogę się też doczekać:) Wczoraj odebrałam swoje wyniki z laboratorium i niestety: mam anemię:( Oby to nie zaszkodziło maleństwu... ech... no nic miłego dnia i trzymajcie proszę kciuki!

reklama
Hej dziewczyny jak edytować listę wizyt? Chciałam moją dzisiejszą wpisać mam na 15 a jakoś mi umknęło jak mam się wpisać na listę? Nie żeby jakaś szalenie ważna ta wizyta ale idę do gina po przedłużenie L4 i może USG zrobiłby?

Do góry