reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Abby i Szylwias super relacje, hehe ciekawe czy mi za tydzien w piatek ten inny lekarz tez powie ze na chlopaka wyglada, bo jak juz 2 tak stwierdzi to pewnie cos w tym jest, choc ja na kazda plec jestem otwarta ;)

no i czekamy Szylwias na fotke z niecierpliwoscia i na fotki dziewczyn co mialy tez dodac

reklama
Dziewczyny ja też byłam, pan doktor powiedział, że te wyniki są faktycznie w normie, żadnej anemii nie ma (panikara ze mnie:no:) Mamy zdjęcie usg ale nie mogę go teraz zeskanować:) Z maluszkiem wszystko w porządku ma już 4,5 cm, rusza się jak szalony, ciągle machał rączkami i nóżkami:) Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję za wsparcie!!:)

A powinno już być wszystko tak więc pierwsze zdjęcie prezentuje walory mojego prawdopodobnie synka :p zdjęcie zrobione z myślą o moim M żeby uwierzył:-p:-):-D a drugie to moje w całości leniwe( nie chciało mu się ruszać za bardzo w nosie miał dzisiejsze badanie tylko rękami i nogami poruszał nawet piątkę pokazał hehe )dzieciątko malutkie :cool::-):-)

Załączniki

• IMG00015.jpg
    IMG00015.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG00016.jpg
    IMG00016.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 74
dotka85 Jeśli to będzie chłopiec to chyba Krystian, ale pewnie jeszcze się nam zmieni w trakcie oby zdrowy był a imię będziemy wybierać po porodzie jak już będzie z nami :-)

Abby, Szylwias gratuluję udanych wizyt.

My już też jesteśmy po wizycie. Maluszek ruszał się jak szalony - fotka jest lekko zamazana. Ginka powiedziała, że TSH na początku ciąży wychodzi często poniżej normy i ponieważ ft3 i ft4 są w normie, to mam powtórzyć przed kolejną wizytą TSH.
Dostałam L4, ale jutro idę jeszcze do pracy, żeby pożegnać się z moimi dzieciaczkami. Kolejną wizytę mamy 2 sierpnia. Kazała się też zapisać na drugie prenatalne badanie na początek września, bo potem może nie być miejsc na NFZ i naciągają, żeby płacić za nie.

reklama
Do góry