Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
lanjaa i titilaya gratuluje takich udanych wizyt i czekam rowzniez na fotki teraz to już nie fasolinki a pradziwe człowieki hehhe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki ja już też po wizycie u lekarza, uspokoiłam się, rozwiał wszystkie wątpliwości, następna wizyta za ok 1,5 miesiąca po moim przyjeździe, będę dzwoniła tam na początku sierpnia i wpisze się w kalendarzyk.
lanja, olcia czekam z niecierpliwością na opisy Waszych wizyt :-)
Hej dziewczyny Mój maluszek ma się dobrze, jest trochę większy niż termin z ostatniej miesiączki (ma 3 cm czyli 10 tygodni), machał rączkami:-)serduszko słyszałamluteiny już brać nie muszę, więc wszystko na dobrej drodzeFotkę postaram sie później wkleić.
hej
A pierwsze USG mam 16 lipca, to będzie 13 tydzień. Mój lekarz twierdzi, że pierwsze USG należy wykonać po 12 tyg.