reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

kobietki no to gratulacje,
basiu bezssensu, już przecież mogłaś być po USG - widzieć serduszko, przykro mi, ale zleci do następnej wizytki...

reklama
A więc ja po wczorajszej wizycie, niestety serduszka jeszcze nie widac, ale fasolka jest i wszystko ok. Termin na 27 stycznia, karte mam już założoną.

czesc, moja dzisiejsza stresujaca wizyta skonczyla sie pozytywnie:) Krwiaka prawie juz nie ma...leciutenkie odklejanie , wiec za 2tyg. kolejna wizyta i nadal leki...ale ginka byla zadowolona, serduszko pieknie bije, dzidziolek ma 28mm, kawal czlowieka:) badania mam bardzo dobre...ginka pobrala mi cytologie, polozna zalozyla mi karte ciazy, dostalam tez zwolnienie...nie chce zapeszac ale juz jestem spokojniejsza:)

czesc, moja dzisiejsza stresujaca wizyta skonczyla sie pozytywnie:) Krwiaka prawie juz nie ma...leciutenkie odklejanie , wiec za 2tyg. kolejna wizyta i nadal leki...ale ginka byla zadowolona, serduszko pieknie bije, dzidziolek ma 28mm, kawal czlowieka:) badania mam bardzo dobre...ginka pobrala mi cytologie, polozna zalozyla mi karte ciazy, dostalam tez zwolnienie...nie chce zapeszac ale juz jestem spokojniejsza:)

To musiało się dobrze skończyć :) Bardzo się cieszę :*

Ja też miałam dzisiaj wizytę. Dostałam receptę na żelazo, mam łykać całą ciąże jedną tabletkę dziennie. Mam zrobić też badania w kierunku antygenu D (chyba dobrze piszę), chodzi o mój ujemny Rh.
Na usg pokazał się 16mm robaczek, urósł w tydzień i dwa dni 12mm :) Serduszko pięknie bije i wszystko jest w porządku :)
Za 3 tygodnie prenatalne badania :)

Dziewczyny cieszę się z Wami ja mam wizytę za tydzień w środę;-) już się doczekać nie mogę wtedy to będzie 8 tydzień. Mój lekarz powiedział, że za każdym razem będziemy dzidzię oglądać, co bym była spokojniejsza bo wie jakie to ważne dla matki.:-)

juz po wizycie:)

Pecherzyk jest ładny, okrąglutki, ma 11,2mm(ciaza młodsza o 6 dni) czyli urósł te przepisowe 4mm w 4 dni.zarodka jeszcze nie widac.
lekarz załozył mi karte ciąży, dosałam zwolnienie do nastepnej wizyty, zmiana leków, mam dalej odpoczywac, ale w domu powoli zwiekszac aktywnosc...

reklama
olcia i mysiak - gratuluje!!!!super fasolki w super mamach rosną:) wkleje też moją już jest troche bardziej zaawansowana:) widać człowieczka....ale może ja widzę:)
2012-05-31 20.10.15-1.jpg2012-05-31 20.10.26-1.jpg

Do góry