reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Gratuluje udanych wizytek!

natal ja mam wizyte za pare dni i podejrzewam, ze moja Zuzia tez bedzie wazyla jakos tyle, bo chyba tez jest kruszynka, no chyba ze nadrobila przez Swieta :-D

magdus obys sie nie dala przeziebieniu! Trzymam kciuki za styczen ;-)

Marzenixx gratuluje, ze wszystko tak pieknie :-) do stycznia juz tylko 3 dni, dasz rade.

madziamadzia ja bym chciala wytrzymac jeszcze przynajmniej 2 tygodnie...

Powodzenia na kolejnych wizytach!

reklama
Gratuluję Wam udanych wizyt:)

Magdus - trzymaj się dzielnie:) Zostało Ci do stycznia tylko kilka dni, nawet nie tydzień:)

Kolejnej wizyty mogę już nie doczekać, bo przypada na dzień porodu, dokładnie za 2 tyg. Ale tak jak większości zależy mi już tylko na wytrwaniu do 1-szego:)

Życzę Wam udanych wizyt:)

Aninek- ja Ci zycze zebys niemiiala tak jak ja, ze juz na wymiary za pozno bo w tym tyg. ciezko co kolwiek zobaczyc, chyba ze moj lekarz taki ciul!!! :tak:

hej mamuśki:)

ja jestem juz po expresowej wizycie... pierwszy raz miałam taką krótką.. chyba 5 min.. tylko zbadał rozwarcie stwierdził że nic sie nie zmieniło.. a kurcze badanie bolało dzis..;/ i że rodzę w przyszłym roku.. 2 stycznia mam dzwonić do niego powiedzieć jak się czuję i jak będzie wszystko ok to 8 wizyta. Tyle mnie straszył że zaraz urodzę a teraz się okazuje że jednak nie tak szybko...

pozdrawiam

Wizytujące zadowolone, że dzieciaczki mają się dobrze.
U mnie byle do 2 stycznia 2013 - wizyta i ciekawe czy maluszek odwrócił się głowką, czy nadal siedzi pośladkowo?
Jeszcze 5 dni do wizyty.

2013

02.01.
Magda_z_uk godz. 9.15 ostatnia wizyta:)
Biłkabdg godz. 11.00 wizyta+USG
Dotka85 KTG + wizyta + usg godz. 19:30
januarka wizyta + usg
aliaolio ktg + posiew
03.01.
Czarni godz. 13.40 wizyta +ktg
Dorotuqa godz. 15:40 wizyta
04.01.
Alicja32 godz.9.45 wizyta+USG
EmiliaM godz 14.00 polozna
Kropka87
godz. 17.00 wizyta + usg, 17.30 anastezjolog
07.01.
-caroline- godz.15.45 wizyta
09.01.
elisse godz.16.30 wizyta + USG
10.01.
muuuum_to_be godz. 9.45- polozna
agaagaaga14 godz.16.00-wizyta+usg
15.01.
Indziorka godz. 9:10 wizyta

reklama
Magdus miejmy nadzieję, że będziesz jedna z tych, których lekarze straszyli, a i tak dotrwały do terminu:tak: Z tym leżeniem, to ja jak usłyszałam w 23 tc, że mam leżeć.....no uwierz, załamka. Ale da się. Nic nie jest teraz ważniejsze od Ciebie i maluszka. Niech rośnie w siłę, co by później zdrowo się chował. Powodzenia:-)

Marzenka bardzo dobre wieści przynosisz. Maluszek pięknie rośnie. Gratuluję!:happy:

Asiorek po raz kolejny sprawdza się to, że najpierw lekarze straszą, a później babeczki rodzą w terminie, albo i później. Ja i Marta mamy cc 8 stycznia, więc może dołączysz do nas?:-) Trzymaj się. Ważne, że wszystko jest ok!

Do góry