reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Gratuluje udanych wizytek!

natal ja mam wizyte za pare dni i podejrzewam, ze moja Zuzia tez bedzie wazyla jakos tyle, bo chyba tez jest kruszynka, no chyba ze nadrobila przez Swieta :-D

magdus obys sie nie dala przeziebieniu! Trzymam kciuki za styczen ;-)

Marzenixx gratuluje, ze wszystko tak pieknie :-) do stycznia juz tylko 3 dni, dasz rade.

madziamadzia ja bym chciala wytrzymac jeszcze przynajmniej 2 tygodnie...

Powodzenia na kolejnych wizytach!

reklama
Gratuluję Wam udanych wizyt:)

Magdus - trzymaj się dzielnie:) Zostało Ci do stycznia tylko kilka dni, nawet nie tydzień:)

Kolejnej wizyty mogę już nie doczekać, bo przypada na dzień porodu, dokładnie za 2 tyg. Ale tak jak większości zależy mi już tylko na wytrwaniu do 1-szego:)

Życzę Wam udanych wizyt:)

Aninek- ja Ci zycze zebys niemiiala tak jak ja, ze juz na wymiary za pozno bo w tym tyg. ciezko co kolwiek zobaczyc, chyba ze moj lekarz taki ciul!!! :tak:

hej mamuśki:)

ja jestem juz po expresowej wizycie... pierwszy raz miałam taką krótką.. chyba 5 min.. tylko zbadał rozwarcie stwierdził że nic sie nie zmieniło.. a kurcze badanie bolało dzis..;/ i że rodzę w przyszłym roku.. 2 stycznia mam dzwonić do niego powiedzieć jak się czuję i jak będzie wszystko ok to 8 wizyta. Tyle mnie straszył że zaraz urodzę a teraz się okazuje że jednak nie tak szybko...

pozdrawiam

Wizytujące zadowolone, że dzieciaczki mają się dobrze.
U mnie byle do 2 stycznia 2013 - wizyta i ciekawe czy maluszek odwrócił się głowką, czy nadal siedzi pośladkowo?
Jeszcze 5 dni do wizyty.

2013

02.01.
Magda_z_uk godz. 9.15 ostatnia wizyta:)
Biłkabdg godz. 11.00 wizyta+USG
Dotka85 KTG + wizyta + usg godz. 19:30
januarka wizyta + usg
aliaolio ktg + posiew
03.01.
Czarni godz. 13.40 wizyta +ktg
Dorotuqa godz. 15:40 wizyta
04.01.
Alicja32 godz.9.45 wizyta+USG
EmiliaM godz 14.00 polozna
Kropka87
godz. 17.00 wizyta + usg, 17.30 anastezjolog
07.01.
-caroline- godz.15.45 wizyta
09.01.
elisse godz.16.30 wizyta + USG
10.01.
muuuum_to_be godz. 9.45- polozna
agaagaaga14 godz.16.00-wizyta+usg
15.01.
Indziorka godz. 9:10 wizyta

reklama
Magdus miejmy nadzieję, że będziesz jedna z tych, których lekarze straszyli, a i tak dotrwały do terminu:tak: Z tym leżeniem, to ja jak usłyszałam w 23 tc, że mam leżeć.....no uwierz, załamka. Ale da się. Nic nie jest teraz ważniejsze od Ciebie i maluszka. Niech rośnie w siłę, co by później zdrowo się chował. Powodzenia:-)

Marzenka bardzo dobre wieści przynosisz. Maluszek pięknie rośnie. Gratuluję!:happy:

Asiorek po raz kolejny sprawdza się to, że najpierw lekarze straszą, a później babeczki rodzą w terminie, albo i później. Ja i Marta mamy cc 8 stycznia, więc może dołączysz do nas?:-) Trzymaj się. Ważne, że wszystko jest ok!

Do góry