reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Cześć dziewczynki!
Gratuluję udanych wizyt.
Ja dzisiaj byłam u lekarza. No i mój organizm jest już gotowy. Szyjka miękka i krótka. Dziecko ułożone głową w dół. Waga ok 2550. Mam na razie leżeć jak nie chcę urodzić jeszcze w tym roku. Choć z tym ciężko, bo Hania ma grypę P też i ja stres, że też złapię od nich. Tym bardziej jeszcze że pół rodziny z którą się widziałam była chora, do tego wizyty z Hanią u lekarza, gdzie na korytarzu było raczej koncertowo- kaszle różne, przeróżne.
Z wrażenia skurczy dostałam, ale takich bezbolesnych. Biorę się za pakowanie torby.
Pozdrawiam!

reklama
ależ dzisiaj wizytowo :)

magdus o kurcze to sie trzymaj !!!!
natal tylko sie cieszyc ze mały bedzie dzidziol to przynajmniej sie nie nameczysz ;)
agaagaaga nie martw sie podadza ci antybiotyk i dzidzi i bedzie dobrze , głowa do góry :)
baska super ze mały ok :) oby do terminu dotrwac, odpoczywaj,
gosia najwazniejsze ze z malutka dobrze, fajnie ze tak mało przybrałas ... ja to nic nie mowie :/

Ja po wizycie , szyjka 2 cm, rozwarcie na 1,5cm , główka troszke sie znowu obnizyla ale jeszcze nie do porodu, gin mowi ze do 1-go powinnam dotrzymac spokojnie :) mały ma prawie 3 kg, powiedzial ze bedzie około 3300-3500 max, mam nadzieje ze sie nie myli :))
ogolnie wszytsko ok :)

reklama
Do góry