reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Ja tez po wizycie, mam cudna fotke, pozniej wrzuce, cudaczek nasz brykał sobie jak szalony, niestety dostałam zwolnienie juz bo jest ciąża lekko zagrozona, ale mam sie nie denerwowac :tak:

baska najtanszy sposb to jedz wieczorem do szpitala na izbe przyjec, poplacz ze jestes w ciazy i dostalas krwawienia lekkiego czy cos a o tej porze juz gin nie przyjmuje i napewno zrobia ci usg w szpitalu :tak:

reklama
baska marzenixx dobrze mówi! idź na izbę i naściemniaj, z krwawieniem może nie przejść bo jak "zajrzą" to zobaczą że czysto, wymyśl ze Cię boli mocno czy coś, nie wiem czy teraz już są możliwe skurcze, ale jak tak to powiedz ze masz, tego na oko nie zobaczą ;-) a usg napewno zrobią bo inaczej nic nie stwierdzą. i nie miej wyrzutów sumienia ;-) a nie bój się ze Cię położą bo jak nic nie znajdą a brzuch przestanie boleć to po co? ;-) a jeśli coś jest nie tak to może właśnie wizyta w szpitalu i mała ściema okaże się dobrym posunięciem i "w ostatniej chwili"... nie zwlekaj Basiu.

Z tym położeniem to różnie bywa, ja jak zaczęłam krwawić to moja gin kazała mi jechać do szpitala i tam zaraz mi kazali się przebrać i na oddział a potem dopiero badali i zostałam na obserwacji. Ale w sumie to może warto jednak zaryzykować.

lanjaa tak w ciemno? ja jak pojechałam to mnie zbadała, ale sprawiała wrażenie że mi nie wierzy :baffled: dopiero jak zajrzała, pogrzebała! dosłownie... to stwierdziła "faktycznie" i wtedy usg i na oddział..

Hej dziewczyny mam takie zapytanie dotyczące wymazu z pochwy. Któraś już to przeżyła?? Może macie jakieś wskazówki jak się nastawić czy przygotować czy to po prostu będzie jak standardowa cytologia?? Pytam bo jestem kompletnie zielona:baffled:

Hej dziewczyny mam takie zapytanie dotyczące wymazu z pochwy. Któraś już to przeżyła?? Może macie jakieś wskazówki jak się nastawić czy przygotować czy to po prostu będzie jak standardowa cytologia?? Pytam bo jestem kompletnie zielona:baffled:

Dorotqua ja miałam wymaz z pochwy, jeszcze przed ciążą. To nic nie boli, tak jak cytologia:tak:

Marzenixx superanckie wieści! Wrzucaj fotkę, żeby oczy naciezyć:)

Dorotua wymaz jest totalnie bezbolesny, cytologi czasem boli leciutko bo się bierze wycinek, a tutaj mizia się patyczkiem po szyjce.............

20120614_071241.jpga oto nasz cudaczek w 10tc :)))

reklama
Marzenix super fotka, widze ze maluch ma juz 3 cm ;) wow, a wg usg ktory tc Ci wychodzi wg wielkosci fasoli?
czemu napisalas ze ciaza zagrozona cos sie dzieje ?

Do góry