reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Mi to siostra zaprezentowała tak, że złapała mnie szlufki od spodni i zaczęła nimi naprzemian ciągnąć, ale jej nie ja czułam delikatne szarpanie, moja siostra mó

A jak wygląda uczucie w czasie cesarki? To jest do zniesienia? Bo słyszałam że się czuje jakieś szarpanie, czy coś?.. 🤦
Ja niby naturalnie ale boje się co z tego wyjdzie w szarpniecia.Wszya czułam delikatne szarpniecia.W Moja siostra mowila że u niej dosyc mocno szarpali i naciskali na brzuch. Chyba zalezy od ułożenia dziecka

A jak wygląda uczucie w czasie cesarki? To jest do zniesienia? Bo słyszałam że się czuje jakieś szarpanie, czy coś?.. 🤦
Ja niby naturalnie ale boje się co z tego wyjdzie w trakcie...
Ja czulam delikatne szarpniecia. Moja siostra opowiadala ze ją dosyć silnie szarpali. Chyba zalezy od ułożenia dziecka. Wszystko jest do zniesienia, ja się modlilam w trakcie w myślach, zawsze pomaga:)

reklama
Dziś mi się zaczęły takie silniejsze bóle podbrzusza jak na okres.Do 21 jeszcze prawie 3 tygodnie.Też tak macie?Takie bóle już miałam wczesniej, tylko krócej i mniej bolesne.

Dziś mi się zaczęły takie silniejsze bóle podbrzusza jak na okres.Do 21 jeszcze prawie 3 tygodnie.Też tak macie?Takie bóle już miałam wczesniej, tylko krócej i mniej bolesne.
Ja termin za 2 tygodnie i zero oznak zbliżającego się porodu. Boję się że w lutym urodzę :D jedyne to że brzuch mi się obniżył. Juz mam dosyć chciałabym urodzić :D już nie mogłam wytrzymać i wyjęłam ubrania sprzed ciąży xD

U mnie różnie to jest z tymi skurczami. Ogólnie mam od około 3 tygodni. Przez dzień prawie w ogóle za to w nocy nawet po 5,6 łapie. Ostatnio na ktg nawet się zapisało :)

reklama
Ja termin za 2 tygodnie i zero oznak zbliżającego się porodu. Boję się że w lutym urodzę :D jedyne to że brzuch mi się obniżył. Juz mam dosyć chciałabym urodzić :D już nie mogłam wytrzymać i wyjęłam ubrania sprzed ciąży xD
Ja bardzo tęsknię za ubraniami sprzed ciazy:p od kilku dni codziennie mi się marzy ubrac normalnie. Swoją drogą ciekawe jak z figura po ciąży będzie. Słyszałam, że nawet jak się schudnie, to biodra często pozostają szersze, nie wiem czy to prawda 🤔

Do góry