reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
U mnie też 30, ale boje się że się urodzi na dniach. Jeszcze te minimum 7 dni musi wytrzymać w środku... 😟
No ja właśnie się teraz oszczędzam do przyszłej soboty i jak już będzie bezpiecznie to hulaj dusza:) i ja mam takie przeczucia, że się zaraz urodzi, ale tłumaczę sobie, że sobie wkręcam, a jak się zacznie to się zacznie- nic nie będę w stanie zrobic tak czy siak. Trzeba być dobrej mysli:)

No ja właśnie się teraz oszczędzam do przyszłej soboty i jak już będzie bezpiecznie to hulaj dusza:) i ja mam takie przeczucia, że się zaraz urodzi, ale tłumaczę sobie, że sobie wkręcam, a jak się zacznie to się zacznie- nic nie będę w stanie zrobic tak czy siak. Trzeba być dobrej mysli:)
Ja się boje, że w ogóle przegapię ten moment. Teraz np. mam takie pobolewania brzucha, pobolewania kręgosłupa, kłucie w pochwie albo kłucie w pachwinach. No i czasem się boje ze to może coś już się dzieje i powinnam do szpitala ? Masakra...

Ojojoj to na poniedzialek i wtorek bedziemy mialy dzieciaczki 🥰 kurcze juz nie wiem co gorsze czy takie czekanie kiedy to nastapi i ta niewiadoma czy wlasnie tak jak dziewczyny maja umowiona cesarke i nic tylko czekac. Ja bym zawalu chyba dostala. 1000 mysli na sekunde. Jak juz dojdziecie do siebie to dajcie znac 😊 a wlasnie ktoras miala na wczoraj cesarke tylko nie pamietam ktora to 😁

reklama
Ojojoj to na poniedzialek i wtorek bedziemy mialy dzieciaczki 🥰 kurcze juz nie wiem co gorsze czy takie czekanie kiedy to nastapi i ta niewiadoma czy wlasnie tak jak dziewczyny maja umowiona cesarke i nic tylko czekac. Ja bym zawalu chyba dostala. 1000 mysli na sekunde. Jak juz dojdziecie do siebie to dajcie znac 😊 a wlasnie ktoras miala na wczoraj cesarke tylko nie pamietam ktora to 😁

ja bym chyba wolała cesarkę, bo umawiasz się na konkretny dzień, idziesz i jesteś przygotowana. a tak to czekaj... nie wiadomo ile jeszcze 🙈

Do góry